FlashPolitica si administratie

Carmen Hãrãu, candidatul liberal pentru Colegiul Hunedoara

Sorina Popa

Preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Moloţ, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că liberalii vor să obţină cinci mandate de parlamentar la alegerile din 9 decembrie, în judeţul nostru. USL Hunedoara şi-a împărţit candidaţii, cinci revenind PNL, iar cinci PSD.

Ajutaţi de colegii de la Bucureşti
În aceste condiţii, PNL va lansa în bătălie candidaţi pentru două colegii de senator, Deva-Hunedoara-Haţeg şi Brad-Orăştie-Valea Mureşului şi trei de deputaţi, Deva, Hunedoara şi Haţeg.
În afară de Colegiul Hunedoara, la Camera Deputaţilor, toate celelalte candidaturi erau cunoscute. Pentru că PSD a renunţat la acest colegiu, el a revenit liberalilor, care au desemnat-o pe Carmen Hărău (foto) să candideze aici.
„În urma unui sondaj efectuat, am luat hotărârea de a o nominaliza pe Carmen Hărău pe acest colegiu. Ca să luăm decizia asta, am fost ajutaţi de colegii de la Bucureşti, care au spus că e mai bine să fie un candidat liberal la Colegiul Hunedoara şi unul social-democrat pe Colegiul Orăştie. De ce Carmen Hărău? Pentru că ea stă cel mai bine în sondaje. La Senat, pe Colegiul Deva-Hunedoara-Haţeg, va merge Mariana Câmpean, iar pe Brad-Orăştie-Valea Mureşului, Dorin Păran. La Camera Deputaţilor, avem următorii candidaţi: Dan Radu Ruşanu, pe Colegiul Haţeg, Carmen Hărău, pe Colegiul Hunedoara şi Bogdan Ţîmpău pe Deva. Candidaturile sunt definitive”, a declarat liderul liberalilor din judeţ.

Prioritate, locurile de muncă
Carmen Hărău a declarat cu această ocazie că „de acum, mă consider un politician adevărat, într-o echipă redutabilă. Prioritatea mea sunt locurile de muncă. De asemenea, mă preocupă grija faţă de salariaţi şi de familiile lor. Nu a fost o problemă să trec de la PSD la PNL, pentru că suntem în USL”.

9 comentarii la „Carmen Hãrãu, candidatul liberal pentru Colegiul Hunedoara

 • Nu pot s-o votez pe femeia asta, pentru ca nu ma reprezinta.
  In 9 decembrie nu voi vota cu usl.
  Sunt LIBERAL, dar nu voi vota atata timp cat e molot in pnl hunedoara.

 • din lipsa de liberali veritabili se propune un vechi pesedist?
  varza…unde sunt doctrinele liberale?amestecatura,incuscrire,blabla…
  mai bine nu mai folositi denumirea partidelor ca le faceti de ras si va faceti de dispretul oamenilor

 • O persoana cre da salarii pe timp de criza la mai multi oameni decat Arcelormittal Hunedoara e cel mai liberal personaj pe care-l cunosc si la mai putin de 4% din cifra de afaceri cu statul.Nu cred ca exista vre-o persoana mai liberala in actiuni ! Apropo primele locuinte sociale in Germania nu le-a facut statul ci Krupp !

 • Totul e O.K.!
  Doar atit ca aceasta doamna, a pornit la drum cu conceptii pesediste???
  Dar daca nu-i „calul,… merge si magarul” !!??
  Ce mi-s pesedistii , ce mi-s liberalii de astazi!!!! Nici o diferenta!Pot schimba locul oricind, Molot cu Oracolul, ca nu observa nimeni!!
  🙂

 • Nu inteleg care e problema voastra cu partidele si de ce nu intelegeti odata ca trebuie sa votati un om, nu un partid, care sa ne reprezinte si sa ia decizii in interesul oamenilor care l-au votat! Succes dna Harau! Eu unul votez cu dumneavoastra, nu cu PNL, PSD, USL sau ce-o fi!

 • Dati-le dracu de partide, nu vedeti ca tot cu partidele votati si nu se schimba nimic???!!! Eu m-am saturat sa votez cu partide! Partidele sunt facute de rusine???!!! De cine? Oare nu de oamenii care sunt votati pe liste sau ajung prin redistribuire in parlament si nu fac nimic??!!Eu votez cu sefa mea pentru ca stiu ca poate face multe pentru noi. Succes dna Carmen, ca noi toti va sustinem!

 • de ce stergi posturile , tie rusine cu ce ai facut si cu ce se spune de dumneavoastra lasa sa citeasca toata lumea.

 • @andrei
  cand ai sa ai habar de cum functioneaza politica in ROMANIA o sa intelegi…

 • Ce-i mai mari Vrajitori ai tarii, sunt Politicienii ,care ne vrajesc cu vorbele ,sa-i votam ,ne promit multe faceri de bine ,pentru aceste santaje care ne obligati sa va votam ,ar trebui sa aveti o lege a raspunderii cu demisia si cu arestarea voastra vrajitori ce sunteti ,voi cei care nu va respectati promisiunile in campania electorala ,rusine nu aveti ,frica ca o sa fiti pedepsiti nu aveti ,de aceea eu Justitiarul de Hunedoara, va declar politicieni periculosi ai societatii si va incadrez la gazeta de perete a INTERLOPILOR cu LEGITIMATIE de la STAT !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura