ActualitatePublicitate

Care sunt beneficiile utilizării unui autobronzant?

Când vara a dispărut și soarele nu se găsește nicăieri, bronzul dvs. revine încet la tonul normal al pielii. Deci, ce puteți face pentru a-l păstra? Există două soluții: să vă bronzați la salon sau utilizarea produselor de autobronzare.

 

În timp ce prima opțiune nu este recomandată de dermatologi datorită riscurilor grave de expunere a pielii la razele UV și a posibilității de a face cancer de piele, a doua poate fi o soluție destul de sănătoasă, cu condiția să alegeți produsele potrivite. Nu numai că veți aveai cel mai luxuriant bronz imaginabil, pielea dvs. va fi hidratată și suplă.

 

Produsele de autobronzare sunt disponibile pe scară largă și devin o alegere din ce în ce mai populară, atunci când vreți să evitați razele UV dăunătoare și șezlongurile. În trecut, autobronzantele au avut reputația de a oferi o culoare portocalie nefirească și de a lăsa dungi, dar produsele moderne au culori mai naturale și pot avea rezultate foarte bune.

 

Potrivit unor experți, unul dintre avantajele utilizării unui autobronzant este că culoarea poate evolua, astfel încât să o puteți intensifica prin mai multe aplicații. Autobronzantele lasă pielea moale și netedă și nu vor păta îmbrăcămintea, așa că puteți să purtați haine albe liniștită. Produsele autobronzante vă îmbunătățesc tonusul pielii, creând un bronz natural, fără nuanțe și dungi portocalii.

Ce sunt produsele de autobronzare?

Produsele de autobronzare sunt produse cosmetice sub formă de loțiuni, spray-uri, creme hidratante, mousse și așa mai departe, care conțin o formulă specială îmbogățită cu ingrediente de bronzare. Când formula este infuzată cu ingrediente naturale, numărul beneficiilor pentru sănătate crește.

 

Produsele autobronzante care au o abundență de ingrediente naturale permit pielii să rămână sănătoasă, fiind hidratată și fermă. De asemenea, ajută pielea să lupte împotriva îmbătrânirii premature.

Creme, loțiuni sau spray-uri

Dacă doriți un bronz fals frumos, dar nu doriți să fiți în jurul unui spray pe care îl puteți inhala, încercați o loțiune sau un gel autobronzant. Unele autobronzante sunt îmbunătățite printr-un tratament natural de exfoliere și hidratare care vă oferă un bronz profund, tonifiat și natural în câteva ore de la aplicare.

Cât rezistă bronzul?

Aplicat corect, un autobronzant bun poate rezista aproape la fel de mult ca un bronz real, fără riscul de cancer de piele. La urma urmei, unul dintre avantajele unui autobronzant natural (spre deosebire de un bronz real) este acela că pielea își păstrează aspectul tânăr mult mai mult timp. Va fi mult mai rapid să vă bronzați și să vă relaxați dacă vă bronzați astfel, decât dacă folosiți un șezlong să vă întindeți la soare.

Siguranță

Unul dintre principalele avantaje ale bronzării fără soare este că este mult mai sigură decât utilizarea loțiunilor pentru bronzarea obișnuită în aer liber.

 

Bronzul a fost întotdeauna popular, dar în trecut se știa foarte puțin despre pericolele expunerii regulate la UV. Nu numai că există riscul de cancer de piele, dar soarele îmbătrânește pielea mai repede și poate cauza ca o persoană să arate mai în vârstă. Un avantaj suplimentar al utilizării unui produs autobronzant, în afară de faptul că nu are efecte dăunătoare asupra pielii, este că acesta are adesea un conținut ridicat de antioxidanți.

Cine ar trebui să folosească autobronzant?

Un produs autobronzant este ideal pentru față și corp, făcându-l ideal pentru oricine dorește să se bronzeze fără riscuri. Este potrivit mai ales pentru cei care doresc să-și bronzeze doar fața, dar și pentru restul corpului.

Ușor de aplicat

Produsele autobronzante sunt foarte ușor de aplicat. Trebuie să faceți o baie sau un duș de exfoliere înainte și, odată ce pielea este gata, începeți să aplicați autobronzantul de la degetele de la picioare, gambe, coapse, corp și să vă îndreptați spre față. Amintiți-vă, totuși, că fața, mâinile și coatele ar trebui lăsate ultimele și acoperite cu o cantitate foarte mică de produs, de exemplu din excesul de pe mănușa pe care o aveți deja. Trebuie să faceți acest lucru deoarece o cantitate prea mare de produs va avea un efect mai puternic asupra acestor zone. În cele din urmă, după ce l-ați aplicat uniform pe zonele rămase, așteptați o anumită perioadă și apoi faceți un alt duș.

 

Este posibil să aveți nevoie de ajutor pentru a vă aplica bronzul. Puteți folosi fie o mănușă autobronzantă, cu produsul ales, pentru a face aplica pe zonele pe care le puteți vedea, fie puteți ruga un prieten să vă ajute.

Dar pielea cu probleme?

Dacă pielea dvs. este mai uscată, asigurați-vă că găsiți un produs autobronzant cu proprietăți hidratante, deoarece poate ameliora pielea uscată. Statul la soare poate usca pielea, în timp ce autobronzarea v-o hidratează și o face se simte mult mai moale și mai sănătoasă.

 

Puteți realiza acest lucru cu un autobronzant hidratant și vă afectează mult mai puțin pielea. La fel cum folosiți diferite creme hidratante pe față și pe corp, puteți face același lucru și cu un autobronzant.

 

Dacă sunteți îngrijorat de autobronzante, există și alte modalități de a vă lumina pielea. Există, de asemenea, autobronzante potrivite pentru pielea sensibilă și pentru persoanele care suferă de psoriazis și eczeme. Oricine are probleme ar trebui să se adreseze medicului, înainte de a aplica orice produs într-o zonă cu probleme.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.