Actualitate

Caragiale, prezent la Consiliul Local Deva

Sorina Popa

Şedinţele aleşilor locali de la Deva au devenit parcă rupte din piesele lui Caragiale. Lucrul acesta l-a confirmat şi consilierul local PNL Sandu Borbeanu (foto), care la ultima întrunire, a atârnat un tablou pe perete, cu portretul lui I.L. Caragiale – 2011. Asta, deşi colegii săi dezbăteau singurul punct de pe ordinea de zi, cel al transferului terenului de sub groapa de gunoi a municipiului, către Consiliul Judeţean, pentru realizarea ecologizării.
Noroc că Borbeanu a fost întrerupt din activitatea „artistică” de preşedintele şedinţei, că nu se ştie cum evolua şedinţa mai departe. 

„Să plătească din buzunarul lui”
Dar, înainte de acest moment, consilierul Vasile Ţonea (PSD) a ţinut o prelegere în legătură cu organizarea Zilelor municipiului Deva. „Mi se pare inadmisibil ca primarul Devei să-şi facă pe bani publici campanie. S-a aprobat în Consiliul Local suma de patru milioane de lei, pentru organizarea sărbătorii. Însă, mi se par prost organizate aceste sărbători. Parcă e o ieşire la iarbă verde cu mici şi bere. Vreau să anulăm hotărârea prin care s-a aprobat suma respectivă şi să votăm alta, prin care primarul să plătească din buzunarul lui aceşti bani”, a spus alesul local pesedist.
După ce s-au depăşit aceste momente, consilierii deveni au reuşit să-şi exprime punctele de vedere şi să voteze proiectul de pe ordinea de zi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura