Captiv în cabina TIR-ului, în urma unui accident

10 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

Maximilian Gânju

Şoferul unui TIR, un tânăr de 27 de ani, a suferit mai multe traumatisme şi a ajuns la spitalul judeţean din Deva, după ce a fost implicat într-un accident de circulaţie pe DN7, în localitatea Simeria Veche.

Tânărul conducea un autotren şi a lovit din spate un alt TIR care circula regulamentar în faţa sa. În urma impactului puternic şoferul a rămas încarcerat în cabina autovehiculului şi a fost nevoie de echipele de descarcerare ale ISU Hunedoara pentru a-l scoate dintre fiarele contorsionate. După ce i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului, rănitul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Deva pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.
”Bărbatul prezenta un traumatism toracic, unul cranio-cerebral şi o contuzie de bazin”, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, dr. Călin Dumitrescu. Poliţiştii ajunşi la locul accidentului au constatat că evenimentul rutier a fost provocat de neatenţia tânărului de 27 de ani, pentru că nu a păstrat o distanţă de siguranţă între el şi vehiculul din faţa sa. Circulaţia la locul accidentului s-a desfăşurat pe un singur sens, alternativ, până când poliţiştii au finalizat cercetările. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 11.02.2019

Daniel Minea, tânăr din Aninoasa Pentru că a susţinut în faţa instanţei de judecată că nu a avut intenţia de...

Bulina albă, 11.02.2019

Sorin Laurenţiu  Vasile, miner pensionar din Petrila Pentru că şi-a făcut o misiune din a promova zona montană a Văii...

Gura lumii, 11.02.2019

A revenit în lumina reflectoarelor! Aşa cum ne spuneau cârcotaşii în urmă cu puţin timp, un politician lăsat vreme bună...

Închide