Sport

Cantonament la mare ca răsplatã pentru medalii

Ciprian Marinuţ

Un număr de 48 de înotători de la CSS Hunedoara, medaliaţi sau clasaţi pe locurile 4-8 la Campionatele Naţionale, vor efectua un cantonament la Costineşti, ca răsplată pentru rezultatele excelente din acest an competiţional.
 

Final în forţă
Înotătorii de la CSS Hunedoara au urcat de două ori pe podium şi în ultima zi a Campionatelor Naţionale de Juniori II, încheiate duminică, la Bucureşti, astfel că bilanţul hunedorenilor la această competiţie este de opt medalii: patru de argint şi patru de bronz. Ultimele trofee ale sportivilor antrenaţi de Anca Băjan şi Zeno Giurasa au fost obţinute de Andreea Nan şi de ştafeta formată din Denisa Iluca, Andreea Nan, Alexandra Boriţa, Andra Mălina. Andreea Nan s-a clasat pe locul trei în proba de 200 de metri bras, la categoria 13 ani, iar ştafeta feminină a obţinut medalia de argint în cursa de 4×100 de metri mixt, tot la categoria 13 ani. În primele trei zile de concurs, hunedorenii au cucerit alte şase medalii, iar cu un bilanţ de opt medalii, CSS Hunedoara se clasează în top 10 în ierarhia cluburilor. „A fost un concurs puternic, care a aliniat la start 230 de sportivi de la aproape 40 de cluburi din ţară. E important că am fost pe podium şi că suntem în top 10 în clasamentul cluburilor”, a spus antrenoarea Anca Băjan.

Îşi încarcă bateriile
Campionatul Naţional al juniorilor II a pus capăt sezonului competiţional de primăvară-vară. CSS Hunedoara a avut rezultate excelente, iar ca răsplată pentru ele, înotătorii vor primi un cantonament la mare. „Conducerea clubului a decis să ofere tuturor celor care au urcat pe podium sau au prins finalele la Campionatele Naţionale, un cantonament la mare. Drept urmare,  48 de sportivi vor pleca la începutul lunii septembrie într-un stagiu de pregătire la Costineşti. Acolo, se vor încărca bateriile pentru competiţiile de iarnă”, a precizat Anca Băjan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.