Canotoarele de aur ale României

România a câştigat medaliile de aur în proba feminină de patru rame plus unu, sâm­bătă, la Campionatele Mondiale de canotaj Under-23 de la Racice (Cehia), prin Adriana Surupăceanu, Ioana-Mădălina Mo­ro­şan, Lorena Constantin, Iuliana Timoc şi Victoria Ştefania Petreanu. Echipajul nostru a fost urmat de formaţiile Germaniei şi Italiei.
La dublu rame masculin, Andrei Mândrilă şi Alexandru-Laurenţiu Danciu s-au clasat pe locul cinci, fiind devansaţi de cei din Marea Britanie, Lituania, Turcia şi Croaţia.
În finala probei de patru vâsle feminin, echi­pajul compus din Patricia Cireş, Ema­nuela-Ioana Ciotău, Andrada-Maria Moro­şanu şi Georgiana-Simona Huc s-a clasat pe locul 6, în urma Elveţiei, Ger­ma­niei, Italiei, Cehiei şi Rusiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Naţionala olimpică de fotbal, egal amical cu Arabia Saudită

Echipa olimpică de fotbal a României a terminat la egalitate cu formaţia similară a auditArabiei Se, 1-1 (1-1), sâmbătă, într-un

Înotătorul David Popovici, nou record mondial

Sportivul român David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, sâmbătă, la Campionatele Europene de

Rezultate slabe pentru juniorii din judeţ

Stadionul din Craiova a găzduit la finalul săptămânii trecute întrecerile etapei finale din cadrul Campionatul National de atletism pen­tru juniori

Închide