Actualitate

Candidaţii USL la Consiliul Local Deva

USL Deva şi-a desemnat candidaţii pentru Consiliul Local al reşedinţei de judeţ. Pe primele 10 locuri de pe listă, figurează câte patru candidaţi de la PSD şi PNL şi doi de la conservatori.
Dacă la PC nu se cunosc, deocamdată, numele celor care se vor afla pe lista de candidaţi pentru Consiliul Local Deva, nu la fel se întâmplă cu social-democraţii şi cu liberalii. Din partea PSD, căruia îi revin poziţiile 3,6, 9 şi 10, vor candida, în ordine, Ovidiu Moş (foto), actualul viceprimar al Devei, Oana Frânc, şefa tineretului social-democrat din Deva, Vasile Ţonea, veşnicul consilier local şi Ioan Demeter.
Liberalii au stabilit şi ei ordinea candidaţilor pentru CL Deva, Nelu Ardelean, Roxana Chişotă, Marius Surgent şi Iosif Takacs figurând între primi 10 aflaţi pe listă. (S. Popa)

2 comentarii la „Candidaţii USL la Consiliul Local Deva

  • Sandu Borbeanu nu mai este in primi 10 consilieri locali ,dar este primul cioban la oile lui Mircea Molot la stana Harau .

  • Halal echipa usl, daca si analfabetul ala de Iosca, odrasla grajdarului falimentar Vilmos a intrat in primii 10. Pai cu astia vreti sa castigati Deva? Ce i-o fi dat Vilmos lui Molot sa-l bage in primii 10 pe handicapatul ala? Abatorul de la Nojag? Amaratul ala nu leaga doua cuvinte, rusine liberalilor, asta e revolutia prostului gust nu a bunului simt…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura