Candidaţii PP-DD Hunedoara pentru Parlament

Ieri, conducerea organizaţiei judeţene a PP-DD Hunedoara i-a votat pe cei care vor fi aruncaţi în lupta la alegerile din 9 decembrie pentru Parlament.

Astfel, candidaţi pentru Camera Deputaţilor au fost desemnaţi următorii: Ovidiu Draia (Colegiul Brad-Valea Mureşului),  Ioan Andronie (Colegiul Orăştie), Ioan Ciolea (Colegiul Haţeg), Radu Călin Stoica Napău (Colegiul Lupeni), Marian Muntean (Colegiul Deva), şi Robert Muzsic (Colegiul Hunedoara). Monica Iacob Ridzi se pare că este aproape sigur candidatul PP-DD pentru Colegiul Petroşani, dar în cazul ei, decizia o va lua Dan Diaconescu. La Senat, PP-DD Hunedoara, va avea drept candidaţi pe Haralambie Vochiţoiu (foto), pentru Colegiul din Valea Jiului, Raj Tunaru, pentru Colegiul Brad-Orăştie şi avocatul Ioan Toma, pe Colegiul Deva-Hunedoara-Haţeg. Urmează ca aceste candidaturi să fie validate de conducerea centrală a partidului. (S. Popa)

11 comentarii la „Candidaţii PP-DD Hunedoara pentru Parlament

 • 9 octombrie 2012 la 8:33
  Permalink

  Uffff, iar ti ma jigodie…Ba da nu mai scapa lumea de tine, esti ca raia la capre sau jigodiala caini. Rapanos, rapanos, da rapanosu dracului in loc sa se frece de garduri ca sa scape de scabie se freaca de lumea politica, poate poate intra javra in cotetul parlamentar. Alooo, da tu cu capu de vreo cateva ori da tare de tot in bordu masinii tale de smenar sa te trezesti la realitate, sau pune, te rugam, o frana invre0un paramet solid de beton sa-ti spargio buza si sa te duci cu ocazia asta la spital. Nu-ti mai dau aia drumulde acolo…Mai furi apa, ba Senatorul Apometrelor? Ba hotule, ieftinesti tu apa, mincinosule. Ce te mai intereseaza sa o ieftinesti? Tu o iei la liber, adica o furi. Hotule!!

 • 9 octombrie 2012 la 9:22
  Permalink

  Cine sa il voteze si pe traseistul asta ? La noi in Petrila nu ia nici 5%. stim cu ce scandal a plecat din PSD u Petrosani si cum se lucreaza la firma lui .De mincinosi suntem satui . da de unde are atata tupeu jigodia asta ? Chiar ne crede prostii pe toti?

 • 9 octombrie 2012 la 9:23
  Permalink

  Si Monica Ridzi mai bine ar megre independenta ca sigur castiga decat sa se amestece cu gunoasiele astea. mare pacat ar fi !

 • 9 octombrie 2012 la 23:47
  Permalink

  Dusmanii mor!Ca Haralambie le da clasa!Nicula ramai acasa la Deva,tata!

 • 10 octombrie 2012 la 8:20
  Permalink

  Domnul Haralambie ai adus un curent din Suedia cum sa poti exclude un membru de partid pentru a-l promova in functie pe urmatorul de pe lista. Cu cati bani a cotizat primarul Irimie pentru acest lucru . care se ocupa numai cu lucruri de acest gen (de exemplu ce a facut si cu Costel Avram )

 • 10 octombrie 2012 la 10:06
  Permalink

  Daca vor sa fie parlamentari trebuie sa-si dea demisia din functia de consilier .

 • 10 octombrie 2012 la 14:04
  Permalink

  Dupa ce EBA s-a inelat cu SIDA, MIR s-a lepadat de BASE si s-a combinat cu HIV(Hari Voichitoiu). Vivat mama Omida!:)))

 • 11 octombrie 2012 la 6:32
  Permalink

  Mai datii-mi un mandat sa va mai mut calea ferata ;)da va rooggg…

 • 11 octombrie 2012 la 13:43
  Permalink

  Voichitoiu care nu-si platea angajatii vrea sa ajunga in Parlament ca sa aibe imunitate si sa scape de puscarie. Prietenii stiu de ce!;)

 • 13 octombrie 2012 la 17:46
  Permalink

  Aleg pe cineva care promite:impozitare diferentiata a veniturilor,pentru ca ar fi cazul sa plateasca si bogatii ca au strins destul;- o lege apensiilor pt toti functie de cotizatie;-

 • 15 octombrie 2012 la 15:01
  Permalink

  eu cred ca dan diaconescu le da ceva de inhalat astora de au atata tupeu… sfatul meu e sa nu iesiti pe strada, in frunte cu haralambie ciorditoiu ca va bate lumea. harry, draia si monica… suna ca un episod cu elodia =)) singurul proiect bun al PPDD.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare