Politica si administratie

Candidații pentru funcțiile de directori de școli, la proba de interviu

Adriana Năstase

Cea de-a doua probă din cadrul con­cur­sului pentru ocuparea funcţiilor vacante de directori, proba de interviu, se va des­fășura în perioada 15 noiembrie – 8 de­cembrie 2021.

Aproape 65 la sută
În urma probei scrise, 118 candidați din totalul celor 183 care au susținut proba, au fost declarați „admiși”. Aceștia au înre­gis­trat, în perioada 21-27 octombrie, opțiu­nile pentru 85 de unități de învățământ pentru care candidează și vor susține pro­ba de interviu.
În cadrul probei de interviu, pe parcursul a 60 minute, pentru fiecare candidat vor fi evaluate competenţele de management strategic, operaţional şi de comunicare, prin prezentarea unei strategii de dez­vol­tare a unităţii de învăţământ pentru care candidează. De asemenea, și abilităţile de rezolvare a unor situaţii-problemă sunt tes­tate, precum și cât de bine știu să utili­zeze computerul.

Decizii de numire
Rezultatul probei de evaluare a inter­vi­u­lui se poate contesta în termen de maxi­mum 48 de ore de la afişarea rezultatului, iar în data de 17 decembrie vor fi validate rezultatele finale.
Candidații sunt declarați admiși doar dacă au obținut minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât și la proba de interviu.
În perioada 20-22 decembrie vor fi emise se vor emite deciziile de numire pe funcții ale candidaților admiși, urmând ca acestea să fie puse în aplicare cu data de 10 ianuarie 2022 (începutul celui de-al doi­lea semestru).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura