Când va avea loc Cupa României la fotbal, finala judeţeană

27 mai 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

CSA Aurul Brad şi CSM Mihai Viteazul Vulcan s-au calificat în finala judeţeană a tradiţionalei competiţii Cupas României, după ce în semifinale Aurul Brad a trecut de Gloria Geoagiu cu 3 la 1, iar CSM Mihai Viteazul a învins cu 5-0 pe Dacia Orăştie.

A înscris un gol superb
În prima semifinală, campioana judeţului Hu­nedoara, Aurul Brad, şi-a respectat blazonul şi a învins cu 3-1, după o partidă reuşită, cu goluri şi cu spectatori în tribune.
Dechiderea scorului a aparţinut celor de la Aurul Brad şi s-a petrecut în minutul 4, Dă­ră­ban fiind cel care a înscris simplu, cu un şut pe lângă portar. În minutul 13, Leucian majorează scorul cu o execuţie superbă, şut imparabil din marginea careului mare la colţul lung.
Gloria Geoagiu nu a cedat la acest scor şi a redus din diferenţă în minutul 33 printr-un gol superb înscris de Vîrtan care l-a învins pe portarul Ilea cu un şut înţelător, pe jos, de la 25 de metri uşor lateral dreapta.
În minutul 37, Stroia de la Gloria Geoagiu l-a oprit pe Dărăban din postura de ultim apărător şi arbitrul Raul Bădărău îi arată direct car­tonaşul roşu. Partea secundă a însemnat mult angajament, dar mai puţine faze clare de gol. Gloria a încercat să ignore omul în minus (în bună măsură a şi reuşit), iar Aurul să conserve rezultatul şi să profite de spaţiile din ce în ce mai mari lăsate în defensiva adversă pe măsura trecerii timpului.
Cel care a stabilit rezultateul final a fost Ionuţ Filipaş, care abia intrat pe teren, scapă singur pe stânga şi lobează elegant peste portar pentru 3 – 1. Scor final Aurul Brad – Gloria Geoagiu 3 – 1 (2 – 1).
Aurul Brad: (antrenor Mihai Leaha): Ilea – Iga (min. 77 Lup), Şoit, Deak, Talpaş – Leucian (min. 81 Cristea), Lazăr (min. 81 Vurdea), Leaha, Miclean (min. 81 Ursu) – Dărăban (min. 70 I. Filipaş), Paşca;rezerve: Zmău – Radu Filipaş, Raul Filipaş, Codrin.
Gloria Geoagiu: (antrenor Constantin Vişan): Corobea – Dosan, Stroia (eliminat min. 37), Tuliga – Vîrtan, Vîrlan, Costea (min. 46 Paul), Miron (min. 68 Vişan) – Chelariu (min. 79 Samuilă), Rîşniţă, Cîrdei;rezerve: Bordea – Buna, Sofrone.
În cea de a doua semifinală, CSM Vulcan a trecut de Dacia Orastie cu 5-0, formaţia din Valea Jiului fiind la un pas de cucerirea unui trofeu pe care cei din conducerea clubului îl aşteaptă de mai mulţi aani.
Finala Cupei României, faza judeţeană, se va desfăşura duminică, 30 mai, începând cu ora 11.30, pe terenul de la Simeria.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Start pentru Mondialele de gimnastică aerobică de la Baku

În urmă cu 2 ani, la Baku, România câştiga 5 medalii la Campionatele Europene de gim­nastică aerobică, una de aur...

Obama de Meteor vrea să se mute la cort

Un fost candidat la alegerile pre­zi­denţiale din anul 2009 riscă să ajungă în stradă, pentru că vila sa a fost...

Facilități acordate elevilor cu rezultate deosebite, odată ce devin studenți ai Universității de Vest din Timișoara

– Condiții specifice de admitere, bursa Start UVT sau cazare gratuită. Iată doar câteva dintre facilitățile pe care UVT le...

Închide