ActualitateFlash

Când ți-a pus Dumnezeu mâna-n cap. Scoțianul salvat de 2 polițiști

Cristian și Anton sunt rutieriști cu ex­pe­riență, iar Dougie este un scoțian în­drăgostit de România, care se îndrepta, pe motor, spre Sebeș, unde urma să participe la eveniment destinat motocicliștilor. Afa­ră, 32 de grade Celsius, la umbră. Sco­ția­nul a fost nevoit, însă, să se oprească la Păclișa, din cauza unei probleme la mo­tocicletă. Iar cei doi polițiști i-au sărit în ajutor. Și totul s-a terminat cu bine.

O piesă lângă motor
„Acționam în cadrul planului de acțiune pe viteză, pe DN68, în localitatea Păclișa – își amintesc cei doi agenți de poliție, din cadrul Biroului Rutier Hațeg.
Ne-am gândit că s-a întâmplat ceva…am oprit lângă motociclist, care ne-a spus că este din Scoția, este îndrăgostit de România și merge la Sebeș pentru că, în luna iulie, urmează să participe la un eveniment.
Dougie era în parcarea din Păclișa…avea casca jos și o piesa lângă motocicletă.
Nu am stat pe gânduri, l-am ajutat să își repare motocicleta, chiar l-am împins până s-a pus în mișcare, i-am dat numărul de telefon, în caz că va mai avea nevoie de noi.
Ne-am bucurat când ne-a trimis mesajul prin care ne anunța că a ajuns la destinație, în siguranță: Big thanks. Got to my desti­nation în Petrești (near Sebeș). All is wor­king perfect. Thanks for all your help.
Ne bucurăm că am putut ajuta, Dougie – ne-am făcut doar datoria. Drumuri bune …we are glad we could help”, au anunțat poliţiştii. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura