Sport

Campionii, loviţi de ghinion

 11 x 1 florin poczo risca sa piarda titlul national la masa verde dupa ca a fost cinci ani la rand campionul Romaniei (1)

Ciprian Marinuţ

Cei doi pugilişti din judeţ deţinători ai titlului de campioni naţionali, hunedoreanul Florin Poczo (CSS Constructorul) şi deveanul Bogdan Juratoni (Dinamo), riscă să nu-şi poată apăra centurile de laureaţi, din cauza unor accidentări.

  Şi-a rupt degetul
Campion naţional în ultimii cinci ani la categoriile 48 kg şi 51 kg, pugilistul hunedorean Florin Iulius Poczo şi-a pus singur beţe-n roate în lupta pentru titlul de campion din acest an. Boxerul antrenat de Ilie Captari a dat dovadă de exces de zel şi… şi-a fracturat degetul mare de la mâna dreaptă
la turneul Cupa Vacanţei, desfăşurat la finalul săptămânii la Hunedoara. În urma accidentării, medicii i-au pus mâna în gips şi i-au recomandat şase săptămâni de pauză, astfel că Poczo riscă să rateze participarea la Campionatul Naţional, programat la finalul lunii, la Arad. „Florin a făcut un meci de calitate în finala turneului, însă şi-a lovit prea tare adversarul şi şi-a rupt degetul. El vrea să forţeze şi să boxeze între 27 iulie şi 2 august la finala de la Arad, însă cu siguranţă accidentarea îi va influenţa randamentul”, a spus antrenorul Ilie Captari.

Accidentare stupidă
Deveanul Bogdan Juratoni, campion naţional în premieră în 2008, legitimat la Dinamo Bucureşti, nu-şi va putea apăra titlul şi în acest an. Boxerul a suferit o accidentare stupidă în cantonamentul de la Bucureşti. „Din câte am înţeles, Juratoni s-a urcat pe o clădire după o minge, iar când a sărit de acolo a suferit o fractură de calcaneu”, a precizat antrenorul Ilie Captari.

Cupa Vacanţei, turneu reuşit
Dincolo de necazurile campionilor, turneul Cupa Vacanţei la care au participat boxeri de la cluburile CSS Constructorul Hunedoara, Siderurgica Hunedoara, CS Vulcan, BC Ring Arad şi CSM Reşiţa a fost de bună factură. „Au fost multe meciuri de calitate, aplaudate de public. La categoria copii s-au remarcat Sorin Dobondi de la CSS Constructorul şi Răzvan Dragotă, de la Siderurgica. La juniori cel mai bun a fost Emanuel Varga de la BC Ring Arad, iar la tineret în prim-
plan au fost Iulian Dodu şi James Cheregi, ambii de la CSS Constructorul”, a spus Ilie Captari.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura