Sport

Campionii eleganţei şi sincronizării

Ciprian Marinuţ

Sportivi de la C.N.S.-C.S.S. „Cetate” Deva şi CSŞ Petroşani, componenţi ai loturilor de gimnastică aerobică, de junioare şi juniori, ale României, care se pregătesc la Deva, au cucerit două medalii de aur şi una de bronz, la un puternic concurs internaţional, desfăşurat în Bulgaria.

Cei mai buni la trio şi perechi

Hunedorenii au fost în prim-planul acestui adevărat festival al eleganţiei şi sincronizării, care a aliniat la start competitori din Rusia, Italia, Spania, Turcia, Bulgaria şi România, în probele de trio şi perechi. Componentele lotului naţional al României, Nela Caraivan, Adriana Poteleanu şi Delia Lăcătaru, toate legitimate la C.N.S.- C.S.S. „Cetate” Deva, au cucerit medalia de aur în proba de trio. Delia Lăcătaru (C.N.S.-C.S.S. Cetate Deva) şi Mihăiţă Cimpoi (C.S.Ş. Petroşani), şi ei componenţi ai loturilor naţionale, au triumfat în proba de perechi. Palmaresul echipei de junioare şi juniori a României, pregătite, la Deva, de antrenoarele Ramona Iovan şi Elena Becze, a mai fost completat cu alte două medalii. Simona Nache, Carmen Iliescu şi Cristina Lăutaru (toate de la ANEFS Bucureşti) au cucerit argintul la trio, iar Mihăiţă Cimpoi (CSŞ Petroşani) a obţinut medalia de bronz la individual.

Antrenament pentru viitor

Antrenoarele Ramona Iovan şi Elena Becze susţin că participarea la turneul din Bulgaria a fost un antrenament perfect pentru viitoarele concursuri. „Deja suntem la un nivel bun de pregătire, dar sperăm să eliminăm toate imperfecţiunile. Componenţii loturilor naţionale ale României vor participa în perioada 19-29 mai la un alt turneu internaţional în Italia, iar în iunie, seniorii vor merge la Campionatul Mondial, iar juniorii, la Concursul Internaţional, ce vor avea loc în Franţa”, a spus Ramona Iovan, antrenoarea lotului de junioare al României.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura