Sport

Campioni şi show la Enduro Party

Ciprian Marinuţ

Campionul naţional la enduro cros Paul Frăţilă (Sibiu) şi deveanul Paul Harpa, concurent la Red Bull Romaniacs, vor participa la cursa Enduro Party, ce se va desfăşura în zona Archia. Organizatorii de Clubul „Haita” Deva susţin că întrecerea va fi extrem de spectaculoasă şi precizează că spectatorii pot vedea cu uşurinţă 40 la sută din traseu, dintr-un spaţiu special amenajat.
 

Cursă de cinci stele
Aproximativ 60 de motociclişti din judeţele Hunedoara, Sibiu, Arad, Alba, Gorj şi Timiş vor participa, la competiţia „Enduro Party”, organizată de clubul „Haita” din Deva. Startul cursei se va da duminică, 21 noiembrie, la ora 10.00, de la Conacul Archia, de lângă Deva, iar traseul va fi extrem de provocator şi spectaculos. Show-ul va fi asigurat de prezenţa unor rideri  (motociclişti n.r.) valoroşi şi cu experienţă şi de gradul de dificultate a traseului. „Prezenţa la competiţie se face doar pe bază de invitaţie, pentru că dacă am fi lăsat accesul liber, am fi fost asaltaţi de peste 100 de motociclişti. Traseul este în circuit, are între 15 şi 20 de kilometri şi cuprinde multe porţiuni spectaculoase, cu buşteni, râpe şi vaduri de apă”, a spus Paul Grecu, de la Clubul „Haita”, unul dintre principalii organizatori.

Petrecere ardelenească
Cei mai rapizi dintre participanţi vor fi răsplătiţi cu premii atractive, iar spectatorii pot îmbina vizionarea show-ului, cu prezenţa la petrecerea ardelenească organizată în paralel cu întrecerea. „Concurenţii vor parcurge traseul de patru ori, astfel că în permanenţă spectatorii îi vor putea urmări pe motociclişti, pe partea de  traseu”, a precizat Paul Grecu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura