Campionatul Naţional de Super Rally la Deva

Vineri şi sâmbătă, la Deva, Clubul Sportiv AMC Racing va organiza sub coordonarea directă a  Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi în parteneriat cu primăria munici­piului, prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Super Rally.
Această competiţie, care este numită de către organizatori ”Trofeul DEVA 2020”, readuce automobilismul de calitate la Deva şi va reuni la start, 36 dintre cei mai buni piloţi sportivi ai momentului, din România. Promotor este chiar campionul naţional ediţia 2019, Mihai Leu, care va evolua şi el pe traseul de la Deva.
Concurenţii înscrişi la această etapă vor evolua pe un traseu care măsoară 4,6 km, aprobat de către oficialii competiţiei şi care este chiar în centrul municipiului Deva, iar maşinile  sunt înscrise la mai multe categorii şi grupe de concurs, având capacitatea cilindrică între 1.600 şi 3.000 de cmc.
Sâmbătă, începând cu orele 9.00, sunt programate manşele de calificare, iar după amiază, de la orele 16, se va desfăşura finala acestei etape, la care  se vor califica pri­mele 12 echipaje, cele care au înregistrat  cei mai valoroşi timpi în calificări. Pentru a se limita viteza de alergare şi pentru securitatea spectatorilor, se vor monta şicane artificiale.
Accesul publicului spectator în zona unde vor fi parcate maşinile de concurs este permis doar vineri seara, iar sâmbătă vor fi stabilite locuri speciale de unde iubitorii automobilismului vor putea urmări întrecerile primei etape de Super Rally din actualul sezon.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.