Sport

Campionatul național de canotaj la ergometru la Deva

Sub atenta supervizare a președintei Federației Române de canotaj, Elisabeta Lipă, la Deva s-au desfășurat întrecerile Campionatului național de canotaj la ergometru, cu participarea sportivilor de la cele 31 de secții din țară.

Nume cunoscute
Întrecerile de la masters au fost câștigate de Veronica Cochelea (Dinamo București) și Marous Bacaoanu (Steaua București).
La categoria juniori J1 MI, câștigătorul competiției a fost declarat multiplul campion național și european Leontin Iliuță Nuțescu (CSS Orșova), care a treminat parcursul cu timpul de 06:16.2. El a fost urmat în cla­sa­ment de Petru Iulian Drumea (CS Dinamo Bu­curești) cu timpul de 06:17.4 și de re­prezentantul secției de canotaj de la SCM Deva, Emil Gabriel Siceanu, cu timpul 06:19.7.
La seniori s-au impus câteva nume cu­nos­cute din canotajul românesc, cum ar fi Gabriela Diana Paraschiv (CSA Steaua București), Andada Maria Moroșanu (CSM Iași) și Larisa Andreea Bogdan (CSM București) la feminin și Bogdan Baițoc (CS Dinamo București), Andrei Lungu (CSM București) și Alexandru Nițan (CN Gane Fălticeni).
Celor care au urcat pe podiumul de pre­mi­e­re, federația le-a acordat premii valoroase iar noilor campioni și tricourile confecționate special pentru această competiție . Felicitări!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura