Campionatul Mondial de Futnet, la Cluj-Napoca

31 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

În perioada 16-18 noiembrie vor avea loc în sala polivalentă din Cluj-Napoca, Campionatele Mondiale de Futnet. Futnet este denumirea dată de Union Internationale de Futnet sportului care la noi este cunoscut ca tenis cu piciorul sau labtenis.

România este afiliată la federaţia internaţională prin intermediul Asociaţiei de Futnet, un ONG care îşi propune să dezvolte acest sport în ţara noastră şi să participe la competiţii internaţionale alături de cele mai bune ţări în acest sport. Lotul lărgit al naţionalei de futnet pentru Campionatele Mondiale de la Cluj-Napoca este următorul: Nagy Darius, Sorean Vasile jr. şi Sorean Alex, de la echipa campioană Tengo Salonta, Bălan Alin şi Bozga Florin, de la JSF Cluj-Napoca, Bota Alex Feraru Marius şi Tiberiu Osztian, de la Victory Cluj-Napoca, Creţ Ioan şi Szabo Levente, de la Futnet Oradea, Mark Mocan, Crişan Silviu, Flavius Seiche şi Claudiu Borz, de la Simex Şimleul Silvaniei şi Csosz Kriszi, de la Futnet Timişoara.
Preşedintele Asociaţiei Futnet România, Sorin Bogdan, a luat decizia ca Daniel Săsărman, directorul tehnic al asociaţiei, să se ocupe de selecţia şi pregătirea echipei naţionale a României, iar dintre cei 15 jucători anunţaţi se va efectua selecţia finală, lotul cu care ţara noastră se va prezenta la Campionatele Mondiale urmând a fi alcătuit din cei mai buni şase jucători. De asemenea, România va acorda consiliere echipelor naţionale din Spania, Italia şi Moldova. Cu aceste ţări, în perioada dinaintea Campionatelor Mondiale, urmând să aibă loc antrenamente comune la Cluj-Napoca. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Corespondenţă de la Nicolae Gavrea, trimisul nostru special la Doha. SUA, campioană mondială la gimnastică feminin

Echipa feminină de gimnastică a Statelor Unite ale Americii a câştigat medalia de aur, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică...

Dog Park-ul din Deva trece la programul de iarnă

Începând din 1 noiembrie 2018 şi până în data de 15 martie 2019, orarul de funcţionare pentru Dog Park-ul din...

Cercetătorii de la Insemex Petroşani, invitaţi în Columbia

Recent, reprezentanţii Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă – Insemex Petroşani au luat parte...

Închide