Campionatul Mondial de Futnet, la Cluj-Napoca

În perioada 16-18 noiembrie vor avea loc în sala polivalentă din Cluj-Napoca, Campionatele Mondiale de Futnet. Futnet este denumirea dată de Union Internationale de Futnet sportului care la noi este cunoscut ca tenis cu piciorul sau labtenis.

România este afiliată la federaţia internaţională prin intermediul Asociaţiei de Futnet, un ONG care îşi propune să dezvolte acest sport în ţara noastră şi să participe la competiţii internaţionale alături de cele mai bune ţări în acest sport. Lotul lărgit al naţionalei de futnet pentru Campionatele Mondiale de la Cluj-Napoca este următorul: Nagy Darius, Sorean Vasile jr. şi Sorean Alex, de la echipa campioană Tengo Salonta, Bălan Alin şi Bozga Florin, de la JSF Cluj-Napoca, Bota Alex Feraru Marius şi Tiberiu Osztian, de la Victory Cluj-Napoca, Creţ Ioan şi Szabo Levente, de la Futnet Oradea, Mark Mocan, Crişan Silviu, Flavius Seiche şi Claudiu Borz, de la Simex Şimleul Silvaniei şi Csosz Kriszi, de la Futnet Timişoara.
Preşedintele Asociaţiei Futnet România, Sorin Bogdan, a luat decizia ca Daniel Săsărman, directorul tehnic al asociaţiei, să se ocupe de selecţia şi pregătirea echipei naţionale a României, iar dintre cei 15 jucători anunţaţi se va efectua selecţia finală, lotul cu care ţara noastră se va prezenta la Campionatele Mondiale urmând a fi alcătuit din cei mai buni şase jucători. De asemenea, România va acorda consiliere echipelor naţionale din Spania, Italia şi Moldova. Cu aceste ţări, în perioada dinaintea Campionatelor Mondiale, urmând să aibă loc antrenamente comune la Cluj-Napoca. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.