Campioana dă testul de… elită

1 octombrie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport
11 x 1 oficialii echipei devene isi pun mari sperante in calificare, gratie schemelor puse la cale de antrenorul spaniol sito rivera
Ciprian Marinuţ
 
FC Deva (fostă FC CIP), tripla campioană a României la futsal, va lupta, azi, mâine şi duminică, pentru calificarea în turul de elită al UEFA Futsal Cup, unde ajung cele mai bune 16 echipe din Europa.
Trei favorite pe două locuri
La a treia participare în cupele europene, FC Deva are şansa de a urca pentru a doua oară în istoria clubului în grupele de elită ale futsalului de club european. Echipa antrenată de spaniolul Sito Riviera este avantajată de faptul că joacă meciurile din turul principal acasă, la Deva, şi că întâlneşte adversari accesibili. Devenii fac parte „grupa F“ în care vor juca împotriva campioanelor din Olanda, Georgia şi Armenia. „Grupa noastră este echilibrată şi cred că lupta pentru cele două locuri care asigură calificarea în grupele de elită se va da între FC Deva, olandezii de la FC Marlene şi georgienii de la Iberia Tbilisi. Nu trebuie însă subestimaţi nici campionii Armeniei, pentru că s-au arătat foarte încrezători în şansele lor. Dacă echipa noastră va juca cu seriozitate şi ambiţie se va califica fără probleme”, a spus George Mara, preşedintele FC Deva.
Cu salariile la zi
Oficialii echipei devene s-au făcut luntre şi punte, pentru a asigura un moral bun formaţiei înaintea celui mai important test din această toamnă. „Jucătorii şi-au primit banii de salarii şi contracte ieri, pentru ca nu cumva să înţeleagă că îi vom plăti doar dacă se califică mai departe şi să le fie afectat jocul de gândul la bani”, a declarat George Mara. Oficialul devean a spus că Florin Matei va risca şi va juca în acest turneu, deşi nu e complet refăcut, după accidentarea din meciul cu Belgia şi că la fel va face şi spaniolul Jordy Illa, care are o accidentare la degetul mare de la piciorul drept. Costul unui bilet pentru cele două meciuri ale unei zile de la turneul de la Deva este de cinci lei. „Mizăm pe sprijinul publicului şi sperăm că tribuna va fi plină la toate cele trei meciuri ale echipei noastre”, a spus George Mara.
Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. TARANTELA spune:

    CE SA VAD? FIGURANTI CU FITE HAI PA

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Nemulţumiţi de amânare

Cererea clubului UTA de amânare a partidei de sâmbătă cu Jiul i-a nemulţumit pe oficialii minerilor, care susţin că sunt...

Criză acută de medici şi asistente

De la începutul anului, peste 200 de asistente medicale au părăsit spitalele din judeţul Hunedoara, în favoarea celor din străinătate.

Domnilor, mai pricepem…

M-am abţinut să scriu despre criza politică, eram curios în cât timp se rezolvă. Mă gândeam că de data asta,...

Închide