Campanie de dezinsecţie avio şi terestră la Deva

11 iunie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

Începând de astăzi, 12 iunie, în municipiul reşedinţă de judeţ se va desfăşura o campanie avio şi terestră de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare, anunţă reprezentanţii Primăriei Deva. Campania va fi condiţionată de evoluţia vremii, au mai precizat aceştia.

„Acţiunea va începe în jurul orei 21:00, cu stropirea din avion a întregului oraş. Apoi, autospecialele dotate cu aparatura specifică activităţii de stropire şi echipele operatorului Serviciului de salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva vor continua dezinsecţia în toate cartierele. Substanţele care vor fi folosite pentru acţiunea de dezinsecţie sunt: K-othrine Profi EC 250 – pentru combaterea ţânţarilor adulţi şi Biopren 50 LML – insecticid pentru combaterea larvelor. Acţiunea de dezinsecţie terestră se va întinde pe tot parcursul nopţii de 12/13 iunie 2018, până când se va finaliza stropirea tuturor spaţiilor verzi din municipiul Deva.
Dezinsecţia avio va continua şi miercuri, 13 iunie 2018, între orele 5:30-7:30, dar şi seara între orele 21:00-22:30”, se arată în comunicatul transmis de Primăria municipiului Deva. Campania este derulată de operatorul Serviciului de Salubritate pentru activitatea de dezinfecţie, dezinsecţie, deratizare al municipiului Deva – SC Coral Impex SRL. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Haţeg, un oraş-şantier, cu investiţii în toate domeniile

Oraşul Haţeg se va dezvolta din fonduri atrase în urma accesării diverselor axe de finanţare, dată fiind lista programelor investiţionale...

Peste 2.600 de elevi din judeţ, la primul examen de la Evaluarea Naţională

Absolvenţii clasei a opta din judeţ au susţinut ieri prima probă de la Evaluarea Naţională, la Limba şi Literatura română....

Campania „Prioritate la identitate !“, ajutor pentru cetăţenii din mediul rural

Cetăţenii din comunele Brănişca, Hărău, Veţel şi Certeju de Sus nu mai sunt nevoiţi să meargă până la Deva pentru...

Închide