Actualitate

Campania anticorupţie, reluată de ofiţerii Serviciului Judeţean

Acţiunile de informare au fost derulate îm­preună cu lucrători din cadrul S.I.C.E./I.P.J. Hunedoara şi I.S.U. Hunedoara în mu­ni­ci­piile Deva, Hunedoara şi Petroşani.
Locuitorilor din Petroşani şi turiştilor care au vizitat Hunedoara şi Deva, le-au fost ofe­rite informaţii cu privire la infracţiunile de co­rupţie prevăzute de Codul Penal, mo­da­li­tă­ţile de sesizare a faptelor de corupţie, in­clusiv prin intermediul serviciului Call-center anticorupţie 0800.806.806. În cadrul aces­tui demers de prevenire a faptelor de co­ru­pţie au fost distribuite materiale de infor­ma­re din campania “M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, constând în flyere cu mesajul “Nu tolera fap­tele de corupţie! Ia atitudine!” şi alte ma­te­ri­a­le preventive. ”De asemenea celor inte­re­saţi le-au fost furnizate de către ofiţerii Ser­vi­ciului de Investigare a Criminalităţii Eco­no­mice, informaţii cu caracter preventiv, men­ţio­nate în Legea nr. 55/2020 iar militarii din cadrul ISU Hunedoara le-au oferit celor prezenţi la aceste activităţi materiale cu ca­rac­ter preventiv, în vederea conştientizării po­pulaţiei asupra pericolelor la care se ex­pun în cazul nerespectării măsurilor şi re­gu­lilor de comportare specifice tipurilor de si­tu­a­ţii de urgenţă”, a informat Serviciul Ju­de­ţean Anticorupţie Hunedoara. (M. Gânju)

One thought on “Campania anticorupţie, reluată de ofiţerii Serviciului Judeţean

  • Eu când m-am adresat la CEDO că am fost torturat în închisoare nevinovat , am făcut asta în cele șase luni în care mi s-a admis cererea și guvernul român a știut de cazul meu .
    De ce mi s-a spus că faptele de tortură s-au prescris când ei aveau știință și nu i-a pedepsit pe torționari , asta este foarte grav , tortura a devenit o normalitate azi când și voi trăiți și faceți greva tăcerii .
    De ce nu vreți să reabilitați victimele torționarilor ?
    Educația de care vorbește președintele țării, trebuie să fie și fapta de reabilitare a victimelor torturii .

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura