ActualitateFlash

Călin Laza a dat lovitura! Este noul manager al Spitalului Colentina

Sorina Popa

Fostul manager al Spitalului Judeţean din Deva, Călin Laza (foto), a devenit şeful Spitalului Colentina din Bucureşti. Laza a trecut de la PNL la ALDE. Mircea Moloţ a afirmat, ieri, într-o conferinţă de presă, că Laza este vicepreşedinte al ALDE Hunedoara de la începutul acestei luni.

„Ieri după-amiază am avut mai multe întâlniri, câteva interviuri, şi am decis ca managerul interimar al Spitalului Colentina să fie domnul Călin Mircea Laza, care a fost managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva. Există posibilitatea legală de prelungire a unui contract de management interimar. Totul este conform legii, vă daţi seama că nu ne permitem să facem ceva ilegal”, a precizat Gabriela Firea, primarul general al municipiului Bucureşti.
Călin Laza este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti, al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, precum şi al Şcolii Naţionale de Sănătate Publică şi Management Sanitar. Noul manager al Spitalului Colentina este, de asemenea, expert în achiziţii publice şi înalt funcţionar public. El a fost managerul spitalului devean între 2012 şi 2016. Din februarie 2017, acesta ocupa funcţia de director comercial al Complexului Energetic Hunedoara. Miercuri, Gabriela Firea a acceptat demisia de onoare a managerului Spitalului Colentina, Silvi Ifrim, în urma scandalului declanşat după demisia celor doi medici de la secţia neurochirurgie a spitalului, care au lăsat Parisul ca să lucreze la Bucureşti.
„Am acceptat să preiau această funcţie. Acum mă apuc de treabă, vreau să văd cum stăm, mai multe pot să spun după ce mă informez despre situaţia unităţii. Sigur mă descurc. Este o provocare mai mare pentru mine. Sper să reuşesc să rezolv toate problemele, astfel încât spitalul să meargă bine şi să nu fac de ruşine judeţul din care provin”, a declarat Călin Laza pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

12 comentarii la „Călin Laza a dat lovitura! Este noul manager al Spitalului Colentina

 • Nu e de invidiat. Îi va fi foarte greu acolo. București nu e Deva.

 • vai de capul lor, a celor de la Colentina, o sa se aleaga praful de spital, ca la Deva unde a lasat arierate de peste 3000000 de lei, vai si amar, praful se alege de tara asta.

 • Terra Mirabilis
  Oportunismul politic mioritic a mancat de mult moralitatea.
  Pragmatismul nu are nimic de a face cu caracterul.
  Javre adulam, de javre suntem condusi.
  In 28 de ani s-a selectat neghina din grau.
  Va place cum arata tara, cum arata „clasa politica” (repetenta de 78 de ani)?!
  Clasa politica este expresia moralitatii si nivelului de cultura mediu al populatiei.
  Asta nu mai e tara, este populatie in deriva, morala, economica, politica si sociala.
  A murit pana si amintirea stramosilor, fie crestini , fie daci.
  Bazarul balcanic de acum nu are nimic de a face cu teatrul de papusi de plastic.
  Bazar imbracat in ie traditionala romaneasca, hranita cu mici de provenienta dubioasa, adapata cu bere de import fabricata la plic si educata cu telenovele postate pe facebook si cu manele bagate-n casti, purtand lupul dacic pe umarul tatuat cu Hristos.
  Tot ce s-a zidit in 6 – 8 milenii s-a demolat in 28 de ani.
  Pacat de plaiul mioritic.
  Mi-e scarba. Greata a tinut 25 de ani.

 • Omul ăsta este ,, soldatul universal ,, .A picat fucția de la Deva,a fost numit la CEH , acum ,, l-a găsit Firea ,, ,cunoscut și meseriaș mai este omul ăsta,mai ales că i-ar este numit.Nici vorbă de concurs pe post și s-a anunțat de la început că va fi prelungită numirea fiindcă permite legea.

 • Dacă cineva spune că lui Călin Laza nu-i va fi ușor nu înseamnă că vrea ca el să nu reișească. Medicii oricum sunt plini de ifose ș talente iar la București și mai și. Iar Colentina e un spital cu „tpretenții” . Va trebui să gestioneze zeci de orgolii. Sper să reușească.

 • Cum drek ALIANTZA PSD + MOLOT au lasat sa plece de la Spitalul Deva o asemenea valoare ?!
  Ma mir ca nu va e rusine ?!
  Doctorii ar trebui sa poarte o saptamana doua bentite , una neagra – pentru regret profund si una rosie pentru rusine.
  Clevetitori invidiosi ce sunteti !!!
  Acum, cand economia tarii bubuie din nou, condusa de Tariceanu cu PSD in spate (a nu se citi „la ***”), cand economia judetului zdrangane, condusa de Molot de la umbra, tot cu PSD la spate, acum ce va mai trebe ?! Sa nu mai poata omu’ avansa ?
  Hait, Succesuri tov.ule !!! si sa te vedem in minister. Ce pana mea.

 • L-au pus acolo Molot si Tariceanu. Nu e vreo somitate acest Laza. Asa Molot si Tariceanu au controlul asupra Spitalului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura