Călanul blochează din nou echipa de pe primul loc

7 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

1-liga-a-iv-a-7-noiembrie-pagina-11Ovidiu Mănăstire

Victoria Călan este revelaţia turului de campionat al Ligii a IV-a, reuşind să ţină în şah marile favorite la titlu, Inter Petrila şi Hercules Lupeni. După ce acum două etape, Victoria a terminat la egalitate contra campioanei en-titre, în ultima rundă roş-negrii au obţinut acelaşi rezultat şi împotriva vicecampioanei sezonului trecut.

Derbi decis din penaltiuri
Trupa de pe malul Streiului a ajuns la a şasea partidă consecutivă fără înfrângere şi îşi consolidează poziţia de pe podium după remiza cu liderul Inter Petrila. Bogdan Muntean a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, din lovitură de pedeapsă, dar în partea secundă, trupa lui Aurel Moldovan a egalat, tot din penalti, autorul golului fiind veteranul Iosif Kalai. De egalul de la Călan a profitat Hercules Lupeni, care s-a apropiat la un punct de rivala din Valea Jiului. Echipa lui Dan Voicu a învins clar pe teren propriu, pe Aurul Certej şi va juca pentru titlul de campioană de toamnă în etapa viitoare, la Petrila.

Jiul, surpriza etapei
Surpriza etapei a produs-o Jiul Petroşani, care a învins pe teren propriu pe Aurul Brad, întorcând rezultatul după ce a fost condusă cu 1-0. Astfel, seria pozitivă de patru meciuri fără înfrângere a echipei lui Alin Gomoi s-a oprit în sudul judeţului. Tânăra grupare hunedoreană a obţinut un nou succes pe teren propriu, trecând fără probleme de Universitatea Petroşani. Echipa lui Mircea Alic jr. a rămas însă fără victorie în deplasare în acest tur, mai având o singură şansă, în duelul cu Minerul Uricani din ultima etapă a acestui an.

Şoimul şi Retezatul, victorii clare în faţa codaşelor
Şoimul Băiţa nu a avut nici o problemă în faţa ultimei clasate, Minerul Uricani, şi a urcat pe locul 5 în clasament, însă mult în spatele primelor două clasate. Pe o treaptă mai sus se situează Retezatul Haţeg, care a trecut la un scor de neprezentare de Metalul Crişcior, pe terenul acesteia.

Liga a IV-a, etapa a X-a
CS Hunedoara – Universitatea Petroşani 5-1
Jiul Petroşani – Aurul Brad 2-1
Hercules Lupeni – Aurul Certej 4-1
Metalul Crişcior – Retezatul Haţeg 0-3
Victoria Călan – Inter Petrila 1-1
Şoimul Băiţa – Minerul Uricani 4-0

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spaima taximetriştilor are un nou dosar

Alin Constantin Armeanu este închis în penitenciar, unde execută o pedeapsă de 14 ani şi două luni de închisoare pentru...

Accident grav cu trei răniţi la Spini

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut sâmbătă în localitatea Spini. Un bărbat de 35 de...

Hoţ descoperit de colegul său de muncă

Un tânăr de 21 de ani va fi anchetat pentru furt, după ce s-a „blindat” cu 100 de sârmuliţe pe...

Închide