ActualitateFlash

Ca întotdeauna, românii s-au descurcat! Numărul fanilor Naționalei la meciul cu Olanda bate orice record: Va fi NE-BU-NIE în tribune

Meciul din optimile Euro 2024 dintre România și Olanda generează un interes uriaș și chiar dacă oficial numărul de bilete alocate fanilor români a fost de doar 11.000, pe stadion va fi o adevărată ne­bunie. Fanii români au folosit toate relațiile posibile și au cumpărat bilete din toate țările Europei. Astfel, conform surselor din rândul organi­zatorilor, pe stadion vor fi peste 40.000 de fani ai naționalei României.

Pe piața neagră, în afara țării
Suporterii naționalei din țară și din stră­inătate au cumpărat bilete într-un număr fără precedent, iar pe Allianz-Arena din Munchen este de așteptat să avem un ade­vărat zid galben, scrie stiripesurse.
„Datele noastre oficiale indică faptul că, la acest moment, se va atinge borna de 40.000 de fani români pe stadion la partida cu Olanda. În condițiile în care numărul su­porterilor olandezi va fi undeva la maximum 10.000, iar celelalte 15.000 de locuri vor fi ocupate de suporteri neutri, cu precădere germani, plus invitații, obligații de protocol, bilete rezervate în urma parteneriatelor co­merciale…”, arată surse citate de ProSport.
UEFA a oferit României aproximativ 11.000 de bilete, dar fanii români ”s-au des­curcat” în afara țării, dar și pe piața neagră.
„Potrivit datelor introduse de fani în procedura de achiziție a biletelor, doar 11.000 cu adresă în România sunt posesori de bilet. Aproape sigur vorbim de 11.000 de români cu domiciliul în țara lor. Doar că avem, în plus, 6.500 de fani cu domiciliu în Austria, 2.500 din Elveția, 1.400 cu do­mi­ciliu în Marea Britanie, spre exemplu, și nu mai puțin de 22.800 cu domiciliu în Ger­mania! Nu e nimeni naiv să creadă real un flux de fani austrieci, elvețieni, englezi sau chiar germani așa de consistent la România – Olanda! Așa că am studiat și s-au întâmplat două fenomene”, mai arată ace­leași surse. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura