Sport

Bursã privatã pentru o atletã din Deva

Carmen Cosman

O atletă cu rezultate deosebite de la Colegiul Sportiv „Cetate Deva”, Florentina Marincu (foto, în centru) are, de la sfârşitul săptămânii trecute, un ajutor financiar consistent, care să-i susţină activitatea sportivă.

Omul de afaceri Adrian Calimente (foto, în dreapta), directorul general al companiei româno-luxemburgheze Slag Processing Service, care activează în judeţul Hunedoara,  a decis să o sprijine pe tânăra atletă, care are un viitor promiţător şi rezultate sportive de excepţie. Aşa că, aceasta va beneficia de o bursă lunară în valoare de 400 de lei, timp de un an de zile.
„Am făcut acest gest, amintindu-mi de copilăria şi tinereţea mea, în care am practicat atletismul de performanţă, acest sport fiind permanent aproape de sufletul meu. Am aflat de această sportivă cu rezultate de excepţie în atletism şi m-am gândit că un sprijin este binevenit”, a declarat Adrian Calimente.
Mai amintim că Adrian Calimente a fost unul dintre marii atleţi români, el reuşind în anul 1975 să devină campion mondial la proba de 110 metri garduri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.