Bulina neagră

27 iulie 2010 | 6 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

Gelu Simoc, ex-preşedinte FC Hunedoara

Pentru că şi-a justificat decizia de a demisiona din funcţia de preşedinte al FC Hunedoara, pe baza unor acuzaţii nedovedite la adresa primarului Hunedoarei, Ovidiu Hada.

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Munteanu Octavian spune:

  Domnii ziaristi sa va fie rusine… Sa-l puneti pe Domnul Simoc la bulina neagra in locul papagalului de Hada. Sunteti abjecti doar fiindca pocaitul este P(e)N(a)L-ist. Pai gunoiul de hada nici nu merita sa calce inaintea lui Gelu Simoc, sau chiar credeti ca si-a dat demisia de pomana? Acest om are onoare nu ca primaru american, ce ar fi trebuit el sa-si dea demisia. O sa vedem la pastele cailor doi sponsori cu 400.000 euro si noul Corvinul. Un papagal fara pereche. Hai Corvinul.

 2. razvi spune:

  Mare dreptate ai Octavian…acel jeg nu mai are ce cauta in Hunedoara. A distrus-o si o distruge in continuare. Mars in America hada!!!

 3. IMPERSONAL spune:

  STau si ma gandesc oare cum a ajuns Hada primar!!AAAA!!! mi/am adus aminte!!! L-au votat hunedorenii!!! HA Ha Ha

 4. raul spune:

  Lasa ca la urmatorul mandat facem schimb de primari. Am auzit ca Mircia Muntean va candida pentru Hunedoara.

 5. RUPA VILI spune:

  LA NOILE ALEGER VOI CANDIDA SI EU VILI RUPA SINGURUL LUPTATOR PENTRU DREPTURILE OMULUI DIN HUNEDOARA LA FUNCTIA DE PRIMAR SI ASA VOM SCAPA DE SECURISTII TRECUTI SI DE CEI DIN VIITOR.

 6. nicu spune:

  Domnule Raul , autorul moral pentru ceea ce se intimpla in Hunedoara si pentru faptul ca un analfabet a ajuns sa conduca Hunedoara este nimeni altul decat …. Ati ghicit : Mircia Muntean . Asa ca mai ganditi-va daca vreti sa scapati de d….l si sa dati peste tatal sau ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Teste gratuite pentru cei cu probleme de auz şi văz

Fundaţia “Europa, Ţara Mea”, în parteneriat cu Primăria Deva, lansează, începând de astăzi, o campanie ce se adresează devenilor care...

România, cu litere chirilice…

Ce am mai aflat despre România...? Ignoranţa omului joacă şi ea un rol în percepţia asupra lumii înconjurătoare. Ignoranţa se...

Comasarea şcolilor în variantă finală

Începând din această toamnă, 250 de şcoli şi grădiniţe, din judeţul Hunedoara, îşi vor pierde personalitatea juridică. Deşi, până nu...

Închide