Imbulinatii zilei

Bulina neagră, 25.11.2015

02-timpau-18 Bogdan Ţîmpău, deputat PNL

Pentru că, din dorinţa de a-şi face capital politic, cu ceva vreme în urmă a organizat o conferinţă de presă în care a anunţat că termocentralele Mintia şi Paroşeni se vor închide în câteva zile din lipsă de cărbune, lăsând mii de oameni din Deva şi Valea Jiului să tremure de frig în locuinţe. Lucru care nu s-a întâmplat şi nu se va întâmpla.

2 comentarii la „Bulina neagră, 25.11.2015

  • Mesagerul Hunedorean are dreptate cu acest subiect. Bogdan Ţîmpău a tot forţat nota în acest sens şi într-adevăr nu a procedat corect. Cu toate acestea tânărul liberal pare a fi un politician de perspectivă dar ar fi bine să nu mai fie aşa de înfumurat.

  • Asa e stimate domnule Nicoara. Bogdanel nu a invatat nimic de la „profesorul” sau Molot, dar nu a invatat din viata, in general, ca moartea popularitatii e AROGANTA.
    Si-a uitat TOTI oamenii din teritoriu, aia mici, care aduceau voturi. Aia pe care primari-i mint de 2 – 3 mandate. Aia care urla acum in gura mare „Ii mai voteaza d..cu!”. Aia care trebuie sa pribegeasca pe la toate grajdurile si azilurile Europei, timp de 4 ani, si doar o zi sa revina in tara sa aduca bani si sa dea votul.
    Sa-i mai vad la poarta mea, indiferent care or’ veni, sa-si ia umbrela (cu sau fara sigla de partid), ouale-s pregatite de la Pasti !

    Si, Bogdanel fara Molotel, are doar perspectiva de … ciobanel, ca el.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura