www.mesagerulhunedorean.ro

8 comentarii la „Bulina neagră 1.10.2015

 • 30 septembrie 2015 la 22:51
  Permalink

  Ungure ai primit ce meriti. Sa stai la pirnaie pina mioi aduce eu aminte de tine.

 • 30 septembrie 2015 la 23:17
  Permalink

  Hai s… baaa ca nu esto pera cum.nus eu unguru

 • 1 octombrie 2015 la 1:58
  Permalink

  cocalr retardat si increzut…esti un mare nimeni si urat cu patima`..

 • 1 octombrie 2015 la 18:59
  Permalink

  asta nu e ala de zicea ca il urmareste dracu prin oras cu masina si ca interlopi vor sa il bata ? :))) am inteles ca sia luat protectie … nu sapa groapa altuia ca o sa cazi u in ea … sau mata sau m … lu mata … si asta de la un singur om care ia prostit pe toti si a bagat cearta intre toti si MILITIA i ia apararea … MARGAN CEL TARAN… :))))

 • 1 octombrie 2015 la 21:28
  Permalink

  ..o rusine a Municipiului Deva si el si Baderca Recuperatorul,Pera Sifonul si alti indivizi certati cu legea care se cred ,,Super eroi,, Niste gunoaie si scursuri!! ..dealtfel foarte spilcuiti, aranjati, parfumati!!!…dar vedem ca nu-i deranjeaza nimeni!!!..dar cine sa-i deranjeze Aurel Taurel, El care e mana in mana cu interlopii???
  …nu mai dati fotografii cu asemenea gunoaie!!!!!…va rugam!!

 • 2 octombrie 2015 la 12:19
  Permalink

  Bravo rudy. Esti tare. A-i spus un mare adevar.

 • 2 octombrie 2015 la 13:24
  Permalink

  aloo „RUDY” daca tot spui spune tot … ai uitat de seful lor si copilul lui adiica cornel si margan ionut care la fel ca si unguru au batut o fata de 16 ani in crama exista si filmari si nimeni nimik… si baderca nu este recuperator… ai uitat de faur care este sageata lor si de balsa tata sifoanelor… etc… MILITIA se face ca nu stie dar de fapt ei dirijeaza tot si ei fac toata zarva asta sa aiba ce aresta si daca nu au ce fabrica e ceva ca doar la aia se pricep cel mai bine… si hotii inca construiesc drumuri si fac bani… deci MILITIA apara hoti nu i aresteaza… asa zisi interlopi sunt folositi sa creada lumea ca ei sunt mafia .. adevarata mafie este la MILITIE.PRIMARIE .PREFECTURA… aceeia sunt hotii aia au saracit judetu… pai daca sii BADERCA SIFONU a luat lucrari la autostrada si la blocurile de la archia… jooooooooooos hotiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 • 6 ianuarie 2017 la 13:37
  Permalink

  Sa va dau la m..e sifoanelor. ,,Femei,, ce sunteti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.