7 comentarii la „Bulina neagră 06.04.2012

 • Bine Hada tine-o tot asa …ai vrut si tu sa faci un bine..da fara acte…tie tot fara acte iti place ..

 • unde sa faca stati de autobuz in varf la castan sa creasca castati prin statia de autobuz??fimiar sila de voi ziaristi penibili ce sunteti.. toata viata ati scris la comanda politicului …fimiar sila deparca hada sa dus si a luat drujba si a taiat castania aia.. sunteti penibili cu toti.. incompetenti.. las ca o sa faca refugiu pt autobuz la voi la redactie..

 • Mesagerul Hunedorean ziarul PDL.-SUNTETI PENIBILI .-IN MAXIM 2 ANI IESITI DE PE PIATA!Sunteti penibili ,.Daca face Hada Hunedoara moderna muriti de ciuda saraciilor!

 • Cand toate Europa ia masuri extreme impotriva celor care distrug Systemul ecologic Primarul Hunedoarei cel pus sa aplice si totdata sa respecte legea taie dupa bunul sau plac viata verde a Hunedoarei.
  Nu cred ca a sadit un pom de cand a venit in Romania din pribegia Americana,Taie mai Hada Castani ca doar tatal tau i-a plantat si ia udat seara de seara sa creasca.
  Unde este Directia Mediului sa-l trimita in judecata pe acest impostor de primar.
  De ce dispretuiti voi pocaiti natura?. Asa va invata Biblia s-au interesele meschine.
  Ce consiliu de paiate ai mai Hada,cine sunt acesti oameni care nu au pic de respect pentru Hunedoara si Hunedoreni

 • Bila neagra si voturi in minus…asta si-a castigat sigur Hada! Sa o tina tot asa, ca nu-l mai vrem la conducerea Hunedoarei!

 • Aviz de la mediu nu a avut, asa ca sigur o sa se trezeasca cu o amenda…dar cum i se termina mandatul, sigur plata amenzii o sa-i ramana urmatorului primar..ca vine pe primaria Hunedoara, nu pe persoana lui…asa ca pe Hada il doare in cot….mai face rau cat mai poate!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura