3 comentarii la „Bulina albă

  • si la restul Deva de ce nu sta foarte bine?De ce il periati atat?concret-nu avem picina olimpica si sala polivalenta noua , ambele promise, Bulevardul 22 Decembrie , trotuare , arata nasol. Incinta Cetatii Deva nu e terminata, Mall Deva , cel de langa Piata Centrala Deva , partea dinspre Baroul Deva nu e finisata, se vad BCA -urile dinspre strada…Liceul Auto nu are inca sala de sport (atentie ,sunt 2 unitati acolo, cea din dacia, si cea de pe B-dul 22 decembrie, , 2 cladiri si niciuna nu are macar o sala!), industrie zero barat. Florine, te-ai intrebat , ce lasi in urma? Aceste intrebari le stii din manbdatul trecut, dar inca nu ai venit cu faptele, caci din vorbe , ne-ai facut…si ar mai fi, dar nu mi-ar ajunge o noapte sa scriu, mai las si pe altii.

  • Si la restul Deva de ce nu sta foarte bine?De ce il periati atat?concret-nu avem piscina olimpica si sala polivalenta noua , ambele promise, Bulevardul 22 Decembrie , trotuare , arata nasol. Incinta Cetatii Deva nu e terminata, Mall Deva , cel de langa Piata Centrala Deva , partea dinspre Baroul Deva nu e finisata, se vad BCA -urile dinspre strada…Liceul Auto nu are inca sala de sport (atentie ,sunt 2 unitati acolo, cea din dacia, si cea de pe B-dul 22 decembrie, , 2 cladiri si niciuna nu are macar o sala!), industrie zero barat. Florine, te-ai intrebat , ce lasi in urma? Aceste intrebari le stii din mandatul trecut, dar inca nu ai venit cu faptele, caci din vorbe , ne-ai facut…si ar mai fi, dar nu mi-ar ajunge o noapte sa scriu, mai las si pe altii.
    Adaugiri-parcul de la Opera , cel de langa Catedrala Ortodoxa noua, ar trebui refacut, caci azi -maine se termina Catedrala si va avea loc sfintirea ei si parcul arata nasol. Biserica din Dacia si cea de pe Str. Dorobanti nu sunt terminate, miscandu-se extraordinar de greu. Bisericile ortodoxe de peste liniile CFR si cea din Vile Noi -stau mai rau cu constructia! Casa de Cultura Dragan Muntean arata ca dupa razboi, iar blocurile de pe langa ea , nu sunt anvelopate, izolate, la fel ca 95 la suta din blocurile Devei.

  • Asta e de bulina neagra. Un mincinos ordinar. Mai nou se pupa in c.r cu tiganul-puscarias berbeceanu. Doi excroci. Locul lor e la puscarie. Huoooo

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura