Bulina albă 6.07.2017

5 iulie 2017 | 10 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

Radu Barb, directorul ADEH Hunedoara

Pentru că oamenii din agenţia pe care o conduce au realizat un site de promovare turistică al judeţului Hunedoara, care cuprinde informaţii complete despre obiectivele turistice ale judeţului, oferta de servicii de cazare şi masă, site care se bucură deja de succes.

Loading...

Comentarii (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Un devean spune:

  Priceput,meserias, fain baiat….
  Eu tot pe Mos Ovidiu il sustin primar.

 2. Sebi Popa spune:

  Omul asta e deja din alt film si voi la fel pentru ca laudati asemenea prostie de site pe care si un copil l-ar fi putut face. Iar chestia cu succesul site-ului este de tot rasul.

 3. Remus Stoica spune:

  Pana la urma cine a facut site-ul? In articol se spune ca a fost realizat cu 5000 ron (ma gandesc ca de o firma) iar aici spuneti ca oamenii din ADEH. 5000 de ron pentru un site de maxim 300 ron. Bravo, felicitari.
  Il prefer pe Ovidiu Mos primar in locul acestui tip dubios care din pozac la nunti se da acum expert in turism, economie, politica, fonduri europene, administratie si absolut orice care i-ar putea aduce imagine si un ban in plus in buzunar, de la stat, fireste.

 4. Razvan Simina spune:

  De ce ar vrea acest expert in toate primaria Deva?Este evident,acolo bugetul este mai mare decat la ADEH. In loc de 4000 de lei poate lua de 10 ori mai mult pe o mascarada de genul asta.Dintre cei 3 asa zisi candidati PSD il prefer pe Ovidiu Mos primar.

 5. Mihai spune:

  De la Dragnea pana la Barb aceeasi ceordeala. Astia is mai rai ca otomanii, au venit sa praduiasca tot bugetul. Nu trebuie sa fi vreun expert ca sa iti dai seama de calitatea indoielnica a acestui website. Cine se pricepe macar putin la IT stie ca de 5000 de lei s-ar fi putut realiza ceva de calitate nu aceasta simulare de site.

 6. Dragos spune:

  Trist este faptul ca site-ul este chiar slab. Comic este faptul ca daca apesi pe cauta cazare te duce pe booking. Pe bune? Ha ha ha…..

 7. Daniel C spune:

  In ziua de azi orice prost care da un ban la ziar apare la bulina alba.
  Categoric Ovidiu Mos primar.

 8. Lucian spune:

  Stimate domn, sunteti penibil. Uitati-va pe declaratia de avere a nevestei domnului. Inainte sa-l puna Nistor si nasa Natalia sef la ADEH a lucrat o luna la deratizare la DDCHIM. Atit a prestat in 2016. Oare ce facea acolo? Deratizare sau dezinsectie?

 9. Ealocin spune:

  1 ) Ce e ADEH ?
  2 ) Care e site-ul ?
  3 ) Cat costa o bulina ? 🙂 🙂 🙂

 10. ADEH-AȘDE spune:

  Site?! Dar unde se promoveaza asa ceva? Ca daca nu citeam articolul asta nici nu stiam ca exista site-ul ADEH!
  Aia e promovare a judetului? La atractii turistice as mai putea enumera cel putin vreo 20, acum, pe loc.
  PS – Si ce de angajati au!!! Ma bag si eu, ca-i cald la bugetari! Tre’ sa fiu membru de partid?

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 6.07.2017

Mihai Obreja, cioban din Retezat

Instanţa i-a găsit un înlocuitor lui Simota în dosarul de falimentare a CS Jiul Petroşani

Afaceristul Alin Simota (foto) va fi reprezentat în dosarul de falimentare a Clubului Sportiv Jiul Petroşani, unde a fost acţionar,...

Ciobanul criminal rămâne în arest

Procurorii hunedoreni au cerut ca Mihai Obreja, acuzat într-un dosar dosar de omor şi răniri, în urma unei bătăi între...

Închide