Bulina albă

23 iulie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

Constantin Lupu, directorul INSEMEX Petroşani

Pentru că, oferă consultanţă gratuită tuturor minelor din Valea Jiului, constând în expertize tehnice, pentru a preveni accidentele catastrofale, cum a fost cel din 2008, de la Mina Petrila.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. MAMA spune:

    Vili, linisteste-te si hai acasa!!!

  2. RUPA VILI spune:

    ai curaj fara nume,dar dupa cum vezi am intrat in istorie ca un adevarat luptator impotriva securitatii comuniste,trebuia sa va ganditi cand mati arestat fara probe,dar atunci vati gandit doar la saracia in care traiesc din cauza voastra .frica va face sa traiti in minciuna.

  3. RUPA VILI spune:

    DACA M-ATI FI LASAT SA FAC UN CURS DE CALIFICARE SA MA ANGAJEZ EU MERGEAM LA LUCRU DAR VOI NATI VRUT SI ATUNCI VRETI SA SPUNETI CA VA ESTE RUSINE CA SANTETI INFRACTORI PERICULOSI,ASTA VATI ALES IN VIATA ASTA ATI JURAT PE BIBLIE CA RESPECTATI DREPTURILE OMULUI DAR VOI CU BUNA STIINTA LEA-TI INCALCAT.AM PIERDUT DIN CAUZA VOASTRA DREPTUL LA O FAMILIE,AM PIERDUT UN APARTAMENT,SI POT SA SPUN CA PENTRU MINE IN ACEASTA VIATA MIA RAMAS SA VORBESC CU EXTRATERESTRII,SI CU DUMNEZEU SA AFLU CARE ESTE RELIGIA CEA DREAPTA SA MERG PE CALEA EI.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Agent principal Adriana Voina, de la Biroul de Presă al IPJ Hunedoara

INSEMEX lucrează şi gratuit pentru minerii din Valea Jiului

Pentru a nu se mai produce accidente miniere catastrofale, cum a fost cel din noiembrie 2008 de la Exploatarea Minieră...

Ciuşcă, din nou, director la Sport Club Deva

Mugurel Ciuşcă, fostul director al Sport Club Municipal Deva, a câştigat procesul intentat autorităţilor pentru demiterea sa din funcţie şi...

Închide