Bulina albă, 27.09.2019

26 septembrie 2019 | 3 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara

Pentru că urmăreşte cu consecvenţă realizarea unor investiţii în infrastructura judeţului, promovate şi finanţate de Consiliul Judeţean, menite a duce la creşterea numărului de turişti în zonele respective, cum sunt drumurile spre Staţiunea Parâng, sau cel spre Poiana Pelegii, principala poartă de intrare în Parcul Naţional Retezat.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ion ion spune:

    Ati înnebunit, moldoveanul asta parvenit numai pentru el stie sa faca, sa fure adica, a primit bulină alba pentru ca foloseste mașinile apaserv în loc să bage benzina în ale lui, de ce în Parang sa vezi minune mare verifice stadiul lucrărilor merge cu Dustere-le Apaserv, apar în multe poze si articole cu porc Avram în vârf de munte, pam pammm!

  2. Valea Jiului spune:

    Felicitari si respect pentru domnul Costel Avram ! A modernizat si modernizeaza drumurile judetene (drumul din Parang , drumul Valea de Pesti , drumul Pasul Vulcan pana la limita cu judetul Gorj , drumul Merisor – Vulcan , …) sau apa si canalizare in Parang , Pasul Vulcan si Straja .

  3. ApaCostel spune:

    Ai dreptate Ion ion, a innebunit si “Valea Jiului”, vulpoiul asta smecher de Costelus, face bici din rahat si altii cred orbeste ca va pocni!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 27.09.2019

Cică un edil de pe la noi ameninţă deja că pe mulţi se va răzbuna, dacă moţiunea de cenzură va...

Trei răniţi şi trei maşini distruse din cauza unui vitezoman

Şoferul de 39 de ani vinovat de producerea accidentului este din judeţul Olt, iar poliţiştii au stabilit că a intrat...

Bărbatul care şi-a căsăpit rivalul cu toporul rămâne după gratii

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă în cazul lui Cristişor Pavel, bărbatul...

Închide