Bulina albă, 17.03.2020

16 martie 2020 | 4 Comentarii | Publicat in: Imbulinatii zilei

Gheorghe Firczak, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Revoluţionarilor din decembrie 1989

Pentru că a trimis o scrisoare prefectului de Hunedoara prin care a solicitat ca membrii asociaţiei să fie cooptaţi ca voluntari în cadrul acţiunilor organizate pentru combaterea pandemiei de Covid-19.

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mumu spune:

  Intrebare?
  V-a sunat papagalul asta inainte sa puna scrisoarea la posta sau dupa?
  A pus timbru sau a solicitat plata ramburs pt. valoarea lui?

  Nu va dati seama cat sunteti de penibili cu bulinele astea “solicitate” de toti papagalii? Chiar credeti ca lumea-i atat de proasta?
  Deveniti pe zi ce trece un ziar de 2 bani…din pacate.
  Chiar nu mai aveti nicio farama de demnitate?

  Cine naiba si-ar asuma sa-i dea ceva voluntar la acest trist personaj? Acum este specialist in virusologie? Ce ar putea sa faca el ca si voluntar?
  Mai ales ca-i in grupa de risc! Daca ia coronavirus…moare in 10 zile.
  Teatru ieftin si trist!

 2. AJRRUEM [email protected] spune:

  Superb comentariul, plin de demnitate, cu excepția anonimatului. Inițiativa nu este însă a persoanei incriminate de tine ci a asociației,dacă ai citit cu atenție articolul, ceea ce este altceva.
  Spui că nu ești prost si știi că e bulină comandată. Superb! Vino cu probele și astfel vei pune la punct “Mesagerul hunedorean” plus persoanele care primesc “nemeritat” aprecierile acestui ziar. S-ar putea să revii cu un nou comentariu, probabil cu insulte și invective, dovedind astfel maxim simț civic.

 3. Mumu spune:

  @AJRRUEM multumesc pentru aprecieri.
  Bulina este acordata papagalului de Firțak, direct si personal. Poza este a lui si initiativa este tot a lui personala, dupa cum reiese din text:

  “Gheorghe Firczak, preşedintele Asociaţiei Judeţene a Revoluţionarilor din decembrie 1989

  Pentru că a trimis o scrisoare prefectului de Hunedoara…”

  Daca era vorba de asociatie, trebuia sa apara sigla asociatiei, iar bulina sa fie acordata asociatiei, nu persoanei Firțak.

  Poate ca asociatia habar nu are ce face el, sau poate ca-i singur prin asociatie, asa cum este si singurul rutean/ungur in viata.

  Nu m-ai lamurit cum au aflat cei de la ziar ca ai trimis scrisoarea?
  Au sunat la Prefectura sa afle daca au sosit scrisori de la asociatia revolutionarilor?
  Au avut ei un feeling ca urmeaza sa le scrie Firțak?
  Sau prefectul a fost extrem de entuziasmat cand a vazut scrisoarea si a sunat la Mesagerul imediat?
  Ciudat ca nu a sunat si la alte ziare…la CanCan de ex.

 4. AJRRUEM [email protected] spune:

  Scrisoarea a fost publicată în presă, cu antetul asociației. Ea este dorința membrilor asociației dar a fost, firesc, semnată de președinte, deci nu este de loc o inițiativă personală. Dacă nu citiți presa nu aveți de unde să știți amănunte. Vă reamintesc că în anul 2010, la inundațiile de atunci, AJRRUEM a fost singura asociație din județ care a ajutat Sinistrații și nu doar pe cei din județul nostru, ci și pe cei din Caraș-Severin și Suceava. Desigur, este demnă de o cauză mai bună vehemența Domniei Voastre și ar fi și mai demn dacă v-ați ridica vălul ieșind din anonimat, demonstrând care vă este statura profesională și morală. Noi, membrii asociației suntem dispuși la un dialog cu oricine, direct, pe față, chiar dacă intervin opinii contrare sau adversități.
  Așteptăm, repetăm, să argumentați tot ce trebuie argumentat dar să ascultați și eventualele contraargumente. Veniți cu dovezile eventualei înțelegeri dintre AJRRUEM și Mesagerul hunedorean pentru corecta informare a opiniei publice. În rest Dumnezeu să binecuvinteze omenirea, să dea putere României să treacă cu bine peste acest mare necaz. Este cea mai importantă așteptare a cetățenilor români. Domnul să vă ocrotească și să vă dea gândul cel bun.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 17.03.2020

Vorbesc gurile rele că un edil de pe la noi a fugit zilele trecute cu iubita lui, şi acum face...

Administraţia din Hărău, apel către cetăţenii comunei

Conducerea comunei Hărău face apel la solidaritate şi spirit civic, în condiţiile în care ritmul în care apar noi cazuri...

Cei de la gospodărirea municipiului Deva lucrează din plin în teren

În această perioadă, Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (S.P.Î.G.M) efectuează o serie de lucrări de întreţinere şi...

Închide