Buletinele de vot vor fi tipărite la Târgu-Jiu

15 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

02-buletine

Prefectura judeţului Hunedoara a semnat contractul cu firma care a câştigat licitaţia pentru tipărirea buletinelor de vot, urmând ca acestea să fie livrate în maximum două săptămâni.
„La licitaţie s-au înscris patru ofertanţi, criteriul de atribuire a contractului fiind preţul cel mai mic. A fost selectată tipografia Prod Com SRL Târgu Jiu. Valoarea totală a contractului este de 65.419 de lei. Pentru Camera Deputaţilor şi pentru Senat vor fi tipărite un număr egal de buletine, respectiv câte 436.130 de exemplare, preţul pe bucată fiind de 0,075 de lei”, a afirmat Călin-Narcis Pogăciaş, şeful Cancelariei Prefectului judeţului Hunedoara. Acesta a mai spus că la tipografia din Târgu-Jiu vor fi tipărite buletinele de vot pentru alte opt judeţe, capacitatea tehnică a firmei fiind verificată de reprezentanţii Ministerului de Interne. (N. Bumbac)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Noi locuri de muncă la Veneţia Cafe din Deva

De 14 ani, Marius Sanfirişca (foto) asigură salariile pentru aproape 30 de oameni şi familiile lor. O afacere mică, dar...

Deva, reper pe harta turistică europeană

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a inclus Deva în ofertele destinate turiştilor din străinătate. Anunţul a fost făcut, ieri,...

Suspendată din funcţie la cererea procurorilor DNA

Funcţionara de la APIA Hunedoara, Corina-Isabela Ilioiu, urmărită penal pentru fapte de corupţie, a fost suspendată din funcţie.

Închide