Stiri

Buget de buget la FC Hunedoara

 11 stire 1 fc hunedoara
Noua echipă a oraşului siderurgiştilor, FC Hunedoara, va beneficia de cel mai mare buget al unei formaţii din Liga a IV-a Hunedoara în noul sezon. Consiliul Local a aprobat alocarea sumei de 610.000 de lei, din bugetul local, pentru noul club de fotbal al oraşului şi darea în folosinţă cu titlu gratuit, pe durata sezonului competiţional 2009 -2010, a unor bunuri din incinta Complexului sportiv „Michael Klein”. Majoritatea banilor din buget vor fi folosiţi pentru întreţinerea bazei sportive (300.000 lei), pentru refacerea terenului nr. 2 (100.000 lei) şi pentru reabilitarea tribunei (60.000 lei), însă şi echipa va primi 150.000 lei, pentru sezonul 2009-1010.

2 comentarii la „Buget de buget la FC Hunedoara

  • Bravo, e un nou inceput pentru fotbalul hunedorean. Sa dea domnul intelegere si intelepciune ca noua echipa sa fie campioana.Bravo Mihai Leu, dupa cum te stiu nu te dai batut.

  • Mai usor cu laudele , aveti ,, putintica ” rabdare !!! Ce mare lucru a realizat Mihai Leu ? Ati uitat cu ce v-a ametit in campanie ? Asta este ceea ce v-a promis ? Mari fraieri mai sunteti … Dar asta meritati !!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura