BREAKING NEWS. Conducerea Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat!

7 aprilie 2020 | 2 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Eveniment, Flash

Conducerea  Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat. Atât managerul, Silviu Didilescu (foto dreapta), cât și Claudiu Antal (foto stânga), directorul medical al unității sanitare și-au dat demisia, lăsând spitalul, aflat în plină criză a coronavirusului, de izbeliște.

Fiind nominalizat ca spital COVID-19, unitatea medical din Deva se află în carantină, după ce mai mulți medici, asistente și infirmiere s-au infectat cu noul coronavirus.
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că decizia conducerii de a demisiona a venit din cauză că nu a putut gestiona această situație.
„Managerul care era la spitalul din Deva nu a putut gestiona. Și-a dat demisia. Urmează să punem o altă conducere, iar în zilele următoare să ajung și eu la Deva, să evaluez situația”, a declarat ministrul Sănătății.
Ca urmare a situației de aici, Spitalul Județean de Urgență Deva a fost preluat temporar de Ministerul Sănătății, astfel că noua numire a conducerii revine ministerului. (M. Crivăț)  

 

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Marcel spune:

    Parca zicea domn prefect ca Didilescu e cel mai bun. Sa vazut. Nu e bun de nimic. Un papagal de doi bani.

  2. MINOU spune:

    Solutia corecta este cea aplicata la Suceava. Singuri, nu sunteti in stare de nimic.Doctori neglijenti, manageri unul mai prost ca altul, asta e.Un personal de spital de urgenta judetean care s-a comportat, profesional, mai rau ca angajatii unui dispensar comunal.Doar fite si orgolii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Situația infecțiilor cu coronavirus in județ și la nivel național

       Judeţul Hunedoara, ieri, luni, 6 aprilie, erau luate în evidenţă 384 persoane carantinate şi 2.816 persoane aflate...

Medicii de la Spitalul Judeţean acuză autorităţile de abuz

Într-o scrisoare deschisă a Sindicatului Medicorum Honorem al medicilor din cadrul SJU Deva, transmisă, ierim ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi...

Bulina neagră, 7.04.2020

Radu Adrian Matei,  tânăr de 20 de ani, din Călan Pentru că a fost arestat preventiv 30 de zile, fiind...

Închide