Comisarul şef Liviu Dumitru părăseşte conducerea IPJ Hunedoara

19 octombrie 2017 | 4 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Natalia Bumbac

Comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru (foto) a anunţat că va părăsi funcţia de şef al IPJ Hunedoara. Acesta îşi va continua cariera pe postul de director al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca.
„M-am considerat potrivit pentru acest post, întrucât am apreciat că astfel voi avea ocazia ca, într-un cadru elevat, să împărtăşesc din experienţa mea profesională, dobândită în cei 25 de ani de activitate şi să pun în aplicare cunoştinţele manageriale acumulate în perioada în care am ocupat diferite funcţii de conducere în cadrul IPJ Hunedoara, lucru care ar trebui să reprezinte idealul oricărui poliţist care a îmbrăţişat din convingere această profesie”, a transmis şeful IPJ Hunedoara. Deocamdată, nu se cunosc motivele exacte ale plecării lui Dumitru la Cluj-Napoca.
Comisarul şef Liviu Dumitru a îndeplinit funcţia de şef al IPJ Hunedoara din mai 2008, până în prezent, cu o pauză de şase luni, în 2016, atunci când a fost detaşat la Centrul Chinologic al IGPR din Sibiu, pe un post de director adjunct.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Dodon spune:

  Ce experienta, mafiotule: pe Bota l-ai retinut si inculpat pe nedrept. Statul Roman i-a platit lui Bota daune de 500 milioane lei si 16.000 euro! din banii nostri!

 2. Popa Viorel spune:

  In sfirsit ne scapam de acest oltean mincinos, increzut si razbunator iesit din comun. Duca-se sa nu-l mai vad in viata mea.

 3. iovu spune:

  Du-te unde a dus mutu iapa !

 4. Ducu spune:

  O jigodie de om. Un caracter infect.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Dosar penal pentru furtul a două motofierăstraie

O femeie din Brad a apelat la ajutorul poliţiştilor, după ce anexa din gospodărie i-a fost spartă de hoţi şi...

Adolescenţi de 13 şi 18 ani anchetaţi pentru furtul unei maşini

Trei adolescenţi din municipiul Hunedoara, cu vârste între 13 şi 18 ani, vor răspunde în faţa legii după ce s-au...

Bandă de hoţi capturată de poliţiştii TF

Trei indivizi sunt suspectaţi că au atacat infrastructura feroviară şi au furat cablu folosit la linia ferată, creând un prejudiciu...

Închide