Comisarul şef Liviu Dumitru părăseşte conducerea IPJ Hunedoara

Natalia Bumbac

Comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru (foto) a anunţat că va părăsi funcţia de şef al IPJ Hunedoara. Acesta îşi va continua cariera pe postul de director al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca.
„M-am considerat potrivit pentru acest post, întrucât am apreciat că astfel voi avea ocazia ca, într-un cadru elevat, să împărtăşesc din experienţa mea profesională, dobândită în cei 25 de ani de activitate şi să pun în aplicare cunoştinţele manageriale acumulate în perioada în care am ocupat diferite funcţii de conducere în cadrul IPJ Hunedoara, lucru care ar trebui să reprezinte idealul oricărui poliţist care a îmbrăţişat din convingere această profesie”, a transmis şeful IPJ Hunedoara. Deocamdată, nu se cunosc motivele exacte ale plecării lui Dumitru la Cluj-Napoca.
Comisarul şef Liviu Dumitru a îndeplinit funcţia de şef al IPJ Hunedoara din mai 2008, până în prezent, cu o pauză de şase luni, în 2016, atunci când a fost detaşat la Centrul Chinologic al IGPR din Sibiu, pe un post de director adjunct.

4 comentarii la „Comisarul şef Liviu Dumitru părăseşte conducerea IPJ Hunedoara

 • 19 octombrie 2017 la 19:46
  Permalink

  Ce experienta, mafiotule: pe Bota l-ai retinut si inculpat pe nedrept. Statul Roman i-a platit lui Bota daune de 500 milioane lei si 16.000 euro! din banii nostri!

 • 19 octombrie 2017 la 22:58
  Permalink

  In sfirsit ne scapam de acest oltean mincinos, increzut si razbunator iesit din comun. Duca-se sa nu-l mai vad in viata mea.

 • 20 octombrie 2017 la 7:53
  Permalink

  Du-te unde a dus mutu iapa !

 • 22 octombrie 2017 la 17:54
  Permalink

  O jigodie de om. Un caracter infect.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.