BOX. James Chereji a câștigat medalia de aur la Cupa României

Turneul final al Cupei României pentru seniori, organizat de către Federația Română de Box la Iași, a reunit la start cei mai valoroși pugiliști seniori ai momentului și a mai clarificat care ar fi șansele pentru ca sportivii noștri să reușească obținerea calificărilor la Jocurile Olimpice.

Se poate spune că întrecerile de la Iași au fost un bun criteriu de verificare înainte de turneele internaționale programate în luna aprilie și unde se pot obține biletele pentru Tokyo.

Reprezentantul CS Hunedoara, boxerul James Chereji, înscris la categoria 57 kg, a avut o evoluție bună și a trecut în semifinala competiției de Rober Lambă, asigurându-si astfel o medalie și a prins finala turneului de la Iași.

În finală hunedoreanul l-a întâlnit pe sportivul Andrei Teodor Udubaşa (CS Dinamo), meciul fiind foarte disputat, dar controlat de către elevul maestrului Ilie Captari, astfel că decizia a fost una categorică în favoarea lui James Chereji, care a câștigat la puncte cu o deciezie de 5-0. Este o nouă performanță înregistrată de către boxerul hunedorean. care revine în topul celor mai buni seniori din România.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Vaccinare masivă, la Geoagiu

Magdalena Şerban Autorităţile au intrat într-o fază de vac­ci­nare accelerată a populaţiei împotriva Covid-19, iar sâmbătă, acest proces de imunizare

Patru tineri, reținuți de poliție, după ce au înscenat un jaf

În data de 9 martie 2021, în jurul orei 18:30, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată de către un tânăr

Crește îngrijorător numărul cazurilor de Covid-19 în județ. Toate municipiile și cinci orașe se află la incidența scenariului roșu!

  În judeţul Hunedoara, care se află de o săptămână  în scenariul roșu, erau vineri, 19 martie, 3,8 cazuri de

Închide