FlashSport

„Botez” cu eşec usturător la pielea goală

11 fotbal deva hunedoara (7)Ciprian Marinuţ

Festivitatea de prezentare a lotului de jucători al noii echipe de fotbal a CNS „Cetate” Deva, desfăşurată ieri, la Stadionul „Cetate”, a început sub semnul speranţei şi s-a încheiat cu fotbaliştii deveni „la podea”, în urma înfrângerii cu 0-5 suferită în amicalul cu FC Hunedoara.

„Speranţele galben-negre”
Fotbaliştii cu care CNS „Cetate” va debuta în această toamnă şi în competiţiile rezervate seniorilor din Liga a IV-a au apărut cu zâmbetul pe buze la festivitatea de prezentare a lotului de jucători. Îmbrăcaţi într-un echipament galben-negru (n.r. – culorile Borussiei Dortmund) nou-nouţ, tinerii jucătorii au primit aplauze la scenă deschisă de la puţinii spectatori prezenţi în tribune. Apoi, atât fotbaliştii, cât şi spectatorii s-au „delectat” cu un show al campioanelor de la gimnastică aerobică. Toţi păreau încrezători şi plini de speranţă că noua echipă de fotbal a seniorilor va face o figură frumoasă în acest sezon competiţional.
Un autogol şi restul „execuţii”
Când s-a trecut însă la fotbal, în compania invitaţilor de la FC Hunedoara, zâmbetele au început să dispară, de la un minut la altul. Prima grimasă, care a şi dat alarma, a fost în minutul 22, când Lăcătuş a înscris în propria poartă, după o centrare a hunedoreanului Vîrtan şi a deschis scorul pentru oaspeţi, 0-1. Apoi, pe măsură ce jocul curgea la un nivel calitativ destul de modest, s-a instaurat plictiseala şi s-au cam risipit şi multe dintre speranţe. Iar pe final, când titularii de la FC Hunedoara au înscris consecutiv patru goluri şi au dus scorul la un usturător 0-5, tinerii fotbalişti deveni erau ca şi hipnotizaţi. Totuşi, în ciuda acestui „botez” nereuşit, tânăra echipă a CNS „Cetate” Deva poate face o figură frumoasă în Liga a IV-a Hunedoara, încă de la debutul în competiţia seniorilor.

One thought on “„Botez” cu eşec usturător la pielea goală

  • cat de usor e sa fii rautacios….. aceasta echipa tanara ar trebui incurajata printr-un articol pozitiv nu unul negativ. in alta ordine de idei ati uitata sa scrieti ca acesti copii (CNS Cetate) care se antreneaza doar de 1 luna au obtinut acest scor, intr-un meci amical, cu o echipa matura si profesionista (FC Hunedoara) dintr-o liga superioara. daca ati fi vrut sa scrieti un articol obiectiv, incurajator si deschis ati fi precizat si faptul ca dupa prima repriza in care CNS Cetate a jucat cu titularii scorul a fost 1-0 pentru FC Hunedoara iar in repriza a doua CNS Cetate a jucat cu rezervele tocmai pe ideea ca e un joc amical, de prezentare a echipei, nu unul in care conteza scorul. ati plecat din start cu rautati sau poate invidie ca Deva va avea de anul acesta o echipa ce se va forma dupa o mentalitate si strategie sanatoasa. RUSINE pentru mizeria de articol!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura