Bombă pe roţi plină cu elevi

8 mai 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un bărbat care ducea copiii la şcoală cu un microbuz nu avea autorizaţie pentru a face această activitate, iar autovehiculul avea defecţiuni tehnice ce ar fi putut duce în orice clipă la o tragedie.

”Poliţiştii Formaţiunii Rutiere Simeria au depistat în trafic un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Simeria, care efectua transport public de elevi contra cost (de pe raza satelor aparţinătoare oraşului Simeria, la o unitate şcolară din localitate), fără a îndeplini condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare pentru această activitate.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine nici un document legal pentru tipul de transport efectuat, iar microbuzul respectiv avea anvelopele uzate peste limita admisă de lege”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Şoferul inconştient a fost amendat cu 9.580 de lei, însă poliţiştii I-au luat şi plăcuţele cu numerele şi certificatul de înmatriculare.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânărul care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, condamnat la închisoare cu executare

Tânărul a lovit mortal o petroşăneancă angajată în traversarea şoselei de centură a Petroşaniului. În loc să oprească pentru a...

Octogenar înşelat prin metoda „premiul”

Un bărbat din Lupeni, în vârstă de 79 de ani, şi-a dat toţi banii din casă pe nişte tinichele. A...

Dosarul Mineriadei din 1990, retrimis procurorilor

Decizia a fost luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, însă poate fi contestată. Magistraţii au decis retrimiterea la...

Închide