Bogdan Sitoianu a mai cucerit un titlu naţional

27 februarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

După medalia de argint balcanică la juniori I şi titlul naţional la tineret, atletul devean Bogdan Sitoianu (foto) a mai câştigat o distincţie importantă. Sportivul de la CNS Cetate Deva a devenit campion naţional de juniori I la săritura în lungime, demonstrând că nu are rival în ţară la această categorie de vârstă.

Victorie fără emoţii
După ce în urmă cu o săptămână s-a încununat cu titlul naţional la categoria tineret, doborându-şi recordul personal în sală, Bogdan Sitoianu pleca mare favorit şi în finala campionatului naţional de atletism în sală pentru juniori I, desfăşurată la Bucureşti. Elevul lui Mihai Luca nu a avut nici o emoţie în a-şi adjudeca titlul la această categorie de vârstă, toate săriturile sale depăşind şapte metri. Ultimele două validate au măsurat 7,27 metri, cu care a câştigat concursul şi totodată medalia de aur în această probă. Pe podium, Sitoianu a fost urmat de Andreas Bucşă (Dinamo Bucureşti), cu 7,11 metri şi Cristian Sava (CSŞ 4 Bucureşti – Olimpia Bucureşti), cu 6,91 metri.

Ceilalţi atleţi hunedoreni au ratat podiumul
Din păcate, Bogdan Sitoianu a fost singurul sportiv din judeţ care a urcat pe podium în finala campionatului naţional pentru juniori I. Clasări în primele 10 locuri au obţinut Georgiana Timu (CNS Cetate Deva) – locul 5 la săritura în lungime feminin; Larisa Angheluţă (CNS Cetate Deva) – locul 9 la săritura în lungime feminin; Claudia Popp (CSŞ Hunedoara) – locul 10 la 800 de metri feminin şi Denisa Bota (CNS Cetate Deva) – locul 8 la 3.000 de metri feminin. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Revanşă cu dedicaţii speciale

Autobergamo a reuşit al doilea rezultat de 6-1 consecutiv, după cel cu United Galaţi, trecând pe teren propriu de Dunărea...

Noul manager al spitalului din Hunedoara începe munca de mâine

Primarul Hunedoarei l-a numit, printr-un ordin, pe Radu Budae (foto), în funcţia de manager al Spitalului municipal.

Cetăţean de Onoare la 100 de ani

Astăzi, Consiliul Local Deva îi va acorda titlul de Cetăţean de Onoare al municipiului reşedinţă de judeţ Corneliei Băbeanu (foto),...

Închide