FlashPolitica si administratie

BMW-ul lui Oancea, adjudecat cu 35.000 de euro

Carmen Cosman

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Hunedoara a reuşit să vândă, din a treia încercare, autoturismul fostului viceprimar al municipiului Deva, Florin Oancea, executat silit în contul datoriilor acumulate de una dintre firmele lui la bugetul de stat. Finanţele au reuşit să obţină un preţ aproape dublu, faţă de cel de pornire a licitaţiei.

Trei participanţi la licitaţie

Bătălie în toată regula pentru autoturismul BMW X5, care aparţine firmei lui Florin Oancea, la licitaţia organizată de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Hunedoara. Mihaela Mănăilă, reprezentantul Compartimentului de Presă din cadrul DGFP Hunedoara, a declarat că trei participanţi au încercat să-şi adjudece autoturismul de teren, aşa că preţul de vânzare a fost mult peste cel de pornire. În cele din urmă, maşina de lux s-a vândut cu aproape 152.000 de lei, cu tot cu TVA, adică peste 35.000 de euro. El a fost adjudecat de o persoană fizică din Deva – Aron Benteu, executor judecătoresc – care s-a „luptat” cu două firme, una din Bucureşti şi una din Braşov.

Autoutilitara, deocamdată, neinteresantă

Firma Dariane Instal Deva, care aparţine fostului viceprimar Florin Oancea, a fost executată silit pentru datorii în valoare de 676.124 de lei, împreună cu penalităţile de întârziere. Pentru a recupera o parte din creanţele înregistrate la bugetul de stat, DGFP Hunedoara a scos ieri la licitaţie, pentru a treia oară, două dintre autovehiculele deţinute de această societate, respectiv un autoturism de teren, marca BMW X5 – la preţul de 89.500 de lei, şi o autoutilitară Mercedes Benz, scoasă la licitaţie la preţul de 26.500 de lei. Dacă pentru BMW s-a găsit cumpărător, autoutilitara nu s-a vândut şi va fi scoasă din nou la licitaţie, la o dată ulterioară.

3 comentarii la „BMW-ul lui Oancea, adjudecat cu 35.000 de euro

  • cam nasol…cand esti pe culme…si ai lumea la picioare..nu de fapt asta nu e nasol…e nasol sa scuipilumea de acolo de sus..pentru ca atunci..cazi..si trebuie sa iti vinzi masinuta…sper sa il lase in fundul gol cand isi vor recupera toata datoria…desi firma functioneaza in continuare..cu toate aceste datorii..

  • E nasol,e foarte nasol sa pacalesti legea din functia pe care ai avut sansa fiind,.. sa promovezi pe spatele unui partid politic hotia sa prosperi in halul asta,avand un salar de bugetar si o mica firma „de casa”..vila, BMW-uri..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura