Politica si administratie

Blocuri ANL pentru Geoagiu

Magdalena Şerban

Geoagiu îşi ia în serios titulatura de oraş, iar cum din orice urbe nu lipsesc blocurile, nici aici, nu se putea neglija dezvoltarea construcţiei de locuinţe.

Cererile în acest sens curg pe bandă rulantă către edilul oraşului Geoagiu, Simion Mariş (foto). Sunt mulţi tineri al căror vis este să aibă un apartament. “Avem mulţi doritori să închirieze acest tip de locuinţe, ceea ce subliniază în mod cert, necesitatea lor. Ne aflăm în stadiul în care am primit aprobare pentru indicatorii tehnico-economici a două blocuri ANL-uri, urmând finalizarea poiectului. Preconizăm ca din primăvara viitoare, să demarăm lucrările pentru cele două blocuri de nivel P+3E (vizavi de Colegiul Tehnic Agricol „Alexandru Borza“ din Geoagiu), cu o suprafaţă de  3.287 mp şi cu un număr total de 30 de apartamente (14 apartamente cu o cameră şi 16 cu două camere).  Atribuirea locuinţelor se va face conform criteriilor de selecţie ANL, în vigoare. Valoarea investiţiei este de peste şapte milioane de lei, inclusiv TVA, iar ordonatorul principal de credite este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului prin ANL (fondurile de la bugetul de stat sunt de 85 la sută plus contribuţia locală de 15 la sută). Este un pas important, atât pentru comunitate, cât şi pentru dezvoltarea zonei, ceea ce nu poate decât să mă bucure. După cum se vede, Dumnezeu ne-a mai surâs încă o dată”, a precizat Simion Mariş.

2 comentarii la „Blocuri ANL pentru Geoagiu

  • Era o vorba cindva:”decit codas la oras, mai bine-n satul tau fruntas..”!!!!
    Cred ca e perfect valabila si la Geoagiu.Cinste lor ca realizeaza blocuri ANL.
    Dar numai „oras”(si mai e si european),nu prea se poate zice ca e Geoagiu. Poate doar numai dupa salariile si numarul mare al bugetarilor de la primarie & company.!!!!

  • Minte cu neruşinare! Acele blocuri trebuiau să fie construite după un prioiect demarat acum 2 ani de către Colegiul Tehnic Agricol pentru a asigura cadrelor didactice de la această şcoală o locuinţă de serviciu şi de a diminua cheltuielile cu naveta penrtu cei care locuiesc la distanţe mai mari. Cum e domnule Mariş acum ne lăudăm cu realizările altora? Campania electorală se apropie şi mai doriţi încă un cioloan de ros? Aţi susţinut că vă retageţi dar aţi constatat că mai aveţi nevoie de ceva şi aţi început deja campania electorală cu minciuni. Halal onoare şi demnitate de care daţi dovadă. Ruşine!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.