Bloc pentru tineri, construit la Petroşani

În municipiul Petroşani va fi construit încă un bloc ANL pentru tineri, cu 40 de unităţi locative destinate închirierii. Imobilul, în regim de înălţime P+4, va avea 40 de unităţi locative, res­pectiv 30 de garsoniere şi 10 apartamente cu 2 camere.
„Consiliul Local Petroşani a adoptat în plen proiectul pe care l-am iniţiat şi care prevede transmiterea în folosinţă gratuită, pe durata execuţiei investiţiei, către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a terenului în suprafaţă de 3.560 mp pe care va fi amplasat imobilul, situat pe strada Independenţei.
De la bugetul local al municipiului Petroşani vor fi asigurate resursele necesare pentru execuţia şi finalizarea lucrărilor tehnico-edilitare aferente construcţiei (apă, canalizare, energie electrică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale sau spaţii verzi)”, a precizat primarul Tiberiu Iacob-Ridzi (foto). (M.Gânju).

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Mihaiela Csatlos, primarul comunei Romos Pentru că a reuşit să câştige alegerile parţiale locale din comună, ajungând prima femeie în

Bulina neagră

Cristina Bauman, purtătorul de cuvânt al IŞJ Pentru că, deşi este purtătorul de vorbe al Inspectoratului Şcolat Judeţean, nu îşi

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un individ care a ajuns din greşeală pe un post de ales local, a încercat să-şi

Închide