Bitdefender 2015

7 august 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Info IT

06 bitdefender-total-security-2015Sebastian Mezei

Compania Bitdefender a lansat versiunea 2015 a suitei de soluţii de securitate, evenimentul având loc în cursul lunii iulie în SUA, primind distincţia Editor’s Choice din partea celebrei publicaţii americane PC Mag.
Conform comunicatului de presă al companiei, noua versiune transformă lucrul pe computer, jocurile, filmele sau muzica în experienţe lipsite de întreruperi, protejând în acelaşi timp operaţiunile financiare.
Bitdefender integrează modulul Wallet care securizează datele sensibile, Quick Vulnerability Scanner care avertizează în privinţa software-ului neactualizat, One Click Optimizer care menţine viteza de rulare a sistemului la nivel maxim, iar modulul Autopilot ia automat cele mai bune decizii cu privire la securitate, fără intervenţia utilizatorului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
UPDATE. Femeia rătăcită în Parâng a fost găsită de salvatori

Femeia care s-a rătăcit miercuri în zona Cheile Jieţului, din apropierea vârfului Parângul Mic (2.047 m), a fost găsită astăzi,...

UPDATE. Hunedoreanul Avram Iancu a eșuat în încercarea sa de a traversa înot Canalul Mânecii. El a fost oprit de organizatori, din cauza valurilor uriașe, după ce a înotat peste 25 de kilometri!

Cel puțin 15 ore de înot neîntrerupt în apa rece a Canalului Mânecii îl așteaptă pe Avram Iancu, primul român...

Salvamontiștii caută o femeie rătăcită în Parâng

 Salvamontiştii din Petroşani și jandarmii montani au reluat în această dimineață de joi acțiunile de căutare a unei femei care s-a...

Închide