Biblionet-ul a ajuns şi la Şoimuş

Programul „Biblionet – lumea în biblioteca mea“, dezvoltat de Fundaţia Bill& Melinda Gates, prin care bibliotecile publice din România beneficiază de o finanţare de 26,9 milioane de dolari, a ajuns la etapa a patra de implementare în judeţul Hunedoara.
Iar, zilele trecute, comuna Şoimuş a fost beneficiara acestui program extrem de util pentru toţi locuitorii. „Am pus la dispoziţie, pentru implementarea programului Biblionet, spaţiu, în Căminul Cultural din Şoimuş. De asemenea, şi birourile le-am oferit tot noi, la fel şi plata Internetului. Aici, vor putea veni toţi cei care doresc să folosească calculatoare, de la cei mici, până la cei în vârstă. Programul este de la 8 la 16. Vor fi organizate şi cursuri de iniţiere pentru oamenii mai în vârstă, care vor să înveţe cum să acceseze calculatorul şi cum să lucreze cu el, de către salariaţi ai primăriei”, a declarat Mihai Irimie, primarul comunei Şoimuş.
Biblioteca Judeţeană Hunedoara a fost selectată încă din anul 2008 în acest program. În prezent, s-a trecut la implementarea etapei a patra, în care 14 localităţi vor fi dotate cu centre Biblionet. (A. Năstase)

2 comentarii la „Biblionet-ul a ajuns şi la Şoimuş

  • 29 decembrie 2012 la 15:09
    Permalink

    normal,acum isi asuma meritele irimie. el nu face altceva decat petreceri. acum isi asuma meritele altora. sa ii fie rusine.

  • 29 decembrie 2012 la 19:23
    Permalink

    …măi Irimie,măi păcăliciule!!!!!…de ce nu te ocupi de ţăranii tăi din Şoimuş şi DăBălata, PDL-ist împuţit!!!…fă-le drumuri agricole să poată umbla cu tractoarele pentru care îţi plătesc impozit,că oricum ei nu au timp de ,,biblioteca electronică,, cu care te lauzi!!!…ţăranii noştrii sunt mai culţi, nu au nevoie de ,,bibiliocaca,, asta a ta!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare