Beţia l-a băgat în comă

29 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânjuurgenta-spital-680x365

Un bărbat de 46 de ani, din municipiul Vulcan, se zbate între viaţă şi moarte pe patul Spitalului de Urgenţă din Petroşani, după ce a căzut de etajul doi al unui bloc.
Omul s-a cinstit miercuri seară cu un amic şi apoi a vrut să plece spre casă, însă în scara blocului, după ce a ajuns la etajul doi, s-a dezechilibrat şi a căzut printre balustradele de protecţie direct în cap. Chiar dacă înălţimea nu este una foarte mare, omul a suferit răni extrem de grave, pentru că s-a izbit cu capul de planşeul de beton de la parter. De altfel, din cauza stării foarte grave a fost imediat transferat de la unitatea medicală din Vulcan către Petroşani, unde medicii l-au băgat în operaţie.
Poliţiştii din Vulcan au deschis o anchetă în acest caz, dar potrivit adjunctului Poliţiei Vulcan, Mugurel Teodosiu, din primele cercetări a reieşit că nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei infracţiuni. Practic, anchetatorii au exclus posibilitatea ca bărbatul să fi fost împins de cineva peste balustradă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
TIR răsturnat pe şosea

  Ieri, în jurul orei 15.00, în localitatea Ohaba, un TIR s-a răsturnat pe şosea. Acesta era încărcat cu câteva...

În curând, părinţii îşi pot înscrie copiii în clasa pregătitoare

Ca în fiecare an, urmează perioada înscrierii copiilor în clasa pregătitoare. Dacă părinţii nu reuşesc să îi înscrie în prima...

Se eliberează adeverinţe de la APIA

Începând de ieri, APIA eliberează adeverinţele pentru beneficiarii Măsurii 215, privitoare la plata pentru îngrijirea păsărilor. Adeverinţele le sunt eliberate...

Închide