Bela Karoly, Cetăţean de Onoare al Vulcanului

Maximilian Gânju

Bela Karoly (foto), părintele gimnasticii româneşti, dar şi a celei americane, antrenorul care a arătat lumii prima gimnastă de nota 10, Nadia Comăneci, este invitat în municipiul Vulcan, să participe la aniversarea celor 50 de ani de la înfiinţarea unei şcoli generale, unde acesta a fost profesor de sport în primii săi ani de activitate.
Autorităţile locale din Vulcan l-au făcut de curând Cetăţean de Onoare pe Bela Karoly şi-i vor înmâna titlul în cadrul ceremoniilor dedicate jubileului unităţii de învăţământ. „Pentru această deschidere festivă, administraţia locală a alocat prin hotărâre de consiliu,
suma de 7.500 lei, care va fi folosită pentru organizarea festivităţilor şi pentru editarea unei monografii a şcolii. De asemenea, alături de foşti profesori şi elevi ai şcolii, am lansat invitaţia antrenorului Bela Karoly, cel care a deschis drumul gimnasticii de aur a României, să fie împreună cu noi la manifestările dedicate jubileului acestei şcoli”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului.

2 comentarii la „Bela Karoly, Cetăţean de Onoare al Vulcanului

 • 7 septembrie 2012 la 0:20
  Legătură permanentă

  Bela Karoly nu este decat un tradator de tara mizerabil,o bruta ce-si teroriza elevele si un sovin iredentist maghiar care a preferat sa fuga din Romania la presiunile lobby-ului maghiar din America.
  Ile se dovedeste a fi un „lup” unguresc imbracat in straie de primar „roman”. Afara cu amandoi din Vulcan si din Romania!

 • 7 septembrie 2012 la 22:25
  Legătură permanentă

  De asemenea, el a fost unul din initiatorii contestatiei la Olimiada pentru a schimba nota americancei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.