Beat la volan, s-a răsturnat cu maşina

7 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe drumul jude­ţean 687 Deva-Hunedoara. Cel care a provocat accidentul era băut.
„Un şofer de 50 de ani, din municipiul Hu­nedoara, în timp ce conducea un auto­tu­rism pe DJ 687, din direcţia Deva – Hune­doara, pe raza localităţii Pestişul Mare, a pierdut controlul asupra volanului, răstur­nandu-se pe partea carosabilă. În urma testării băr­ba­tului, a rezultat o con­centraţie de 0.76 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauza, po­liţiştii au întocmit dosar penal pentru con­du­cere sub influ­en­ţa băuturilor alcoolice”.
Atât şoferul cât şi pasagerul din dreapta au fost răniţi, dar au refuzat să meargă la spital. Conform ISU Hunedoara pompierii din cadrul Detaşamentului Hunedoara au acţionat pentru prevenirea unui incendiu la locul accidentului şi eliberare a caro­sa­bi­lului de segmente ale autoturismului dis­lo­cate în urma impactului. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hoţi de fier vechi condamnaţi

Unul dintre ei se află deja în puşcărie, unde execută o pedeapsă de 10 ani, pentru că a ucis un...

Respectarea carantinei, opţională pentru unii dintre suspecţii de Covid -19

Riscul de a infecta pe alţii cu noul coro­na­virus este mare, iar consecinţele grave, dar acest lucru pare a nu-i...

Asociaţia Salvital merge mai departe

Adriana Năstase Cu toate că paramedicii de la Salvital au trecut la ISU, activitatea Asociaţiei merge mai departe. Aşa au...

Închide