Actualitate

Beat, fără permis de conducere, s-a băgat cu mașina într-un stâlp

Un hunedorean s-a urcat băut la volanul mașinii, deși nu avea permis de conducere și, pe deasupra, a mai provocat și un accident rutier.
Totul s-a petrecut pe șoseaua ce leagă Deva de Hunedoara. „În data de 25 noiembrie 2022, în jurul orei 22:50, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un auto­tu­rism pe DJ 687, din direcția Deva spre Hunedoara, în zona Peștișu Mare, a pierdut controlul direcției de depla­sare și a lovit un cap de pod, după care a fost proiectat într-un stâlp de sus­ținere a iluminatului public stradal.
În urma verificărilor, efectuate, poli­țiști au stabilit faptul că bărbatul aflat la vo­lan nu poseda permis de con­du­cere, iar ca urmare a testării acestuia cu a­pa­ratul etilotest, a rezultat con­centrație de 0,78 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au în­tocmit dosar de cer­­cetare penală. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pa­gube materiale”, a de­clarat comi­sarul șef Bogdan Nițu, pur­tătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (A.N.)